Ultima actualizare: azi, 20:44

Locale

VIDEO. Confruntare Panait – Kereskényi pe tema platformei ‘’Strada Mea’’

O confruntare între deputatul USR PLUS Radu Panait și primarul municipiului Satu Mare, Kereskenyi Gabor a avut loc, astăzi, în cadrul ședinței Consiliului Local. Cei doi s-au contrat pe tema platformei Strada Mea, lansată în această lună de cei de la USR.

Prezent la ședința de Consiliu Local, deputatul Radu Panait a declarat că executivul nu a dat importanță sesizărilor venite pe aplicația satu-mare.org, în condițiile în care, spune Panait, sătmărenii și-au rupt din timp pentru a raporta diferite probleme din oraș.

,,Răspunsul primit petițiilor pe care le-am înaintat executivului îl consider o insultă la adresa sătmărenilor care au dat dovadă de spirit civic. Având în vedere că toate răspunsurile au venit în mod sec, la pachet, ar trebui să ne deranjeze pe toți. Multe dintre petițiile făcute de sătmăreni sunt lucruri simple, care pot fi făcute în câteva ore, însă departamentul de comunicare a preferat să dea un răspuns într-o frază, cu toate petițiile la pachet”, a declarat Radu Panait.

Primarul Kereskenyi Gabor a intervenit cu un răspuns tăios, catalogând platforma celor de la USR drept ”o inițiativă super populistă”.

,,Una dintre menirile acestei inițiative este să se facă o bază de date și să se obțină datele acelor persoane care depun aceste sesizări. În ceea ce privește sesizările, vreau să vă spun că eu am un dialog permanent cu sătmărenii, primesc zilnic zeci sau chiar sute de sesizări, prin intermediul rețelelor de socializare, prin e-mail, prin telefon și petiții scrise, dar mai ales eu pun preț pe dialogul direct cu cetățenii. Mi se pare penibil să mă laud zi de zi că eu sau colegii mei, specialiștii din cadrul primăriei, au rezolvat o sesizare. Eu și cu domnul Coica știm cel mai bine câte sesizări primește primarul în funcție, nu primarul Facebook-ului”, a spus primarul Kereskenyi Gabor.

Confruntarea dintre deputatul Panait și conducerea Primăriei, în videoul de mai jos, de la minutul 54:30.

 

29 comentarii

  1. Adi Răspunde

    Deputatul minus , idolul lui Plicusor Ban și Cliset Argan , să mi-o sugi .

  2. USR PLUS (căcat) Răspunde

    USR plus ciuma pop onarilor

  3. Gicu Hugi Răspunde

    Sa ne spuna Gaboru de ce nu mere Szatmar Shitty App de 3 ani

  4. carcotas Răspunde

    Daca faci o sesizare la primarie si daca ai norocul sa nu te ignore primesti un raspuns pe langa. Mai incerci odata? Primesti unul deasupra, lasati-ma!

  5. DARIA Răspunde

    Mie mi se pare ca exista promptitudine la primarie, mereu mi s-a raspuns mai repede de 30 de zile.USR-ISTII COMUNISTI sa termine cu scandalurile si cu vrajba si sa lase oamenii sa traiasca in liniste nu sa-i oblige la tot soiul de experimente.Primaria a facut multe pentru satmareni,..VOI NIMIC!!!!Barna vrea sa ne puna lacatul pe usa si sa ne turnam intre noi..asa cum faceti voi.Nu cred ca mai voteaza cineva USR

    • Gicu Hugi Răspunde

      Ce a facut mai exact primaria pentru satmareni, daca nici macar o tiroliana sau rezolvarea problemelor din groapa lui Gyuszi nu e in stare?

  6. s Răspunde

    Deputatul securist … cu tata securist … venit din familie securista …
    Ce frumos a prezentat in primul rand ca el are drepturi sa vorbeasca si sa fie la consiliu local conform … legii si modificari … care lege care modificare a uitat sa spuna :))) adica incompetent … al doilea rand consilierii sunt NULI … ZERO BARAT … adica sunt asa de habarnisti ca il cheama pe Deputat Zero sa-i ia apararea ca vezi doamne ei nici vorbi nu pot … de ce au vrut sa devina consilieri ? pentru bani? pentru Panait? pentru faima ? pentru a fi bagati in seama ? pentru ca in viata reala sunt doar nulitati si aveau nevoie si ei de atentie? oare erau 3 consilieri prezenti … al 4-lea? vai de cei care au votat incompetentii si imbecilii , plangaciosii, suparaciosii … vai de noi … femeile sunt barbati si barbatii femei in partidul ala …
    aaaa si da uitati-va la activitatea dl Deputat … :))) adica este inclus in proiecte USR+ … ca si ei si-au dat seama ca este mai bine sa incluzi toti deputatii in proiecte si le apare ca si cum ar fi initiatori a proiectelor … dar daca cititi fiecare propunere … o sa vedeti cate au fost initiativele de dl Deputat ZERO … ZERO … adica a fost si el inclus in toate initiativele USR+ … el sta bine ms pe banii noastrii … fara activitate …
    Am vazut pe el … ca si un copil din gradinita cand a cerut cuvantul cum s-a emotionat crezand ca ce mare minune poate el si cate drepturi ii confirma functia de deputat … o sete de putere … un comunist insetat orbit de putere … sa vedem cat mai rezista sotia Panait ca doamna deputat … cu un asemenea comunist …
    Urmeaza …

    • Gicu Hugi Răspunde

      esti tu mama Omida si ai citit in urina sau cum dovedesti afirmatiile pentru care poti sa fii dat chiar si in judecata pentru incalcarea dreptului la imagine?

  7. Satmarean 1 Răspunde

    @Gicu Huhi. CORECT Asta am vrut sa intreb si eu. Am intrebat si la primarie si au spus ca se lucreaza la …..modernizarea aplicatiei si sa scriu la [email protected]. Am scris si saptamana viitoare ….sarbatoresc 2 luni de la trimiterea sesizarii si nu am primit inca nici un raspuns. Din pacate asta e legatura pe care o tine primaria cu cetatenii.

    • Gicu Hugi Răspunde

      apai eu astept raspuns de peste 1 an, tat nimic

      • hAuleuMaica Răspunde

        Sincer, o sesizare am depus în luna iulie anul curent, la care am primit răspuns in câteva zile, de la serviciul responsabil. Na fost mulțumitor in totalitate dar…..a fost.

    • Gábor Răspunde

      In ce limba ai facut sesizarea, ca nem mindegy!

  8. mircea Răspunde

    Satu Mare, un punct cenusiu, nu de inteligenta ci de haos. Cand vedem investitiile care sunt facute ( borduri, borduri, dale de beton, dale de beton ) iti vine sa iti iei campii. Sunt strazi de pamant de 30 de ani, fara canalizare, fara iluminat public, iar primarul 0 pune ,,orasul in miscare,, cu borduri si dale de beton. AU ajuns sa ia apararea ( vedem, auzim) leprelor, mincinosilor, sabotorilor care sunt la butoane. SUNTEM PIERDUTI. Inca putim si DISPAREM ca popor suveran, independent.

  9. Smile Răspunde

    Ce vorbeşte ratatul ăsta de Panait, abia de îl interesează pe cineva de aplicaţia lor, şi acum umblă străzile ca să îi facă reclamă, că nu se înghesuie lumea să o folosească, deputatule zero nu sunt amendamente care să le aduci la legile ţării spre binele cetăţenilor, lasă Facebook-ul şi filmuleţele şi ocupăte de atribuţiile de parlamentar, nimicule.

    • Gicu Hugi Răspunde

      Este deputatul de Satu Mare si reprezinta si el cetatenii din Satu Mare. Foarte bine face ca ii ia la rost pe trantorii din primarie, n-au fost in stare sa rezolve tiroliana din gradina romei sau gropile din groapa lui Gyuszi, dar mint ca au facut

  10. Gábor Răspunde

    Panait este, în primul rând, cetățean al municipiului Satu Mare, apoi este deputat de Satu Mare!
    În calitate de cetățean, are tot dreptul să pună întrebări incomode primarului ales, în condițiile în care el a câștigat cele mai multe voturi, după primar, și i se cuvine funcția de viceprimar!
    De ce nu este Panait viceprimarul municipiului Satu Mare? Din cauza ambițiilor unui politruc minuscul, alb, care reprezintă interesele unui cartel format din mai mulți patroni sătmăreni, de diferite culori politice, care se luptă pentru menținerea salariilor minime la nivelul actual, pentru a se alege cu mâna de lucru ieftină!

    • Fely Răspunde

      Un retardat , se deosebește de ceilalți prin lentoarea în exprimare , nepot de securist , comunist .

  11. Marshall Răspunde

    in Romania de 30 ani tot se sesizeaza la un institut : a mai disparut 3 hectare de padure, s-a mai vandut o fabrica la fier vechi, a mai crapat un drum national. Praf in ochi , ambele aplicatii.

  12. Beny Kira Răspunde

    Panait, deputatul ZERO!

  13. ... Răspunde

    Radu Panait a făcut in 6 luni ce nu au făcut ceilalți parlamentari din Satu Mar ein 30 de ani!

  14. radical2 Răspunde

    Degeaba le spuneti mai rar ca astia nu vor intelege oricum :))). Nu vor defapt sa inteleaga. Ii doare undeva de cetateni. Speram la mai multe astfel de sedinte. Poate se mai trezesc si ei si nu mai dorm pe scaunele alea :)) “…Consiliul local serios “:)))) hai ca am ras bine. Vai de capul lui primar.

  15. Depulat prost Răspunde

    Auzi mai Panaite pui de securist! Tu esti deputat, ocupa-te de ce te priveste: de cand aveti prostul de Drula ministru USRist la transporturi nu mai este zbor cu program normal Satu Mare – Bucuresti. Tot de el depinde reabiliatarea garii CFR!
    Celalalt idiot userist, ministrul comunicatuilor ar putea sa faca cate ceva pt reabiliatarea Oficiului postal nr 1 ca in rest Primaria si Guvernul Ungariei (sic!) au pus zona la punct!!!!
    Deci spor la treburi serioase Raducule!!!

  16. Lili Răspunde

    A “punctat” tanarul tovaras deputat Panait dar cu minus, nu cu Plus ….
    Dincolo de aspectele semnalate de cetateni de buna credinta, cat de legala, mai ales din punct de vedere al gdpr, este aceasta platforma?
    Radu Panait, desi tanar, din pacate, este unul dintre exemplele vii ca “comunismu n-a murit….”

  17. s Răspunde

    ” Lili” adevarat graiesti!

    Si toti cei care spuneti ca este deputatul Zero … ca este … Stim ca sunt postalnici ai lui Raducu, care iil pupa in .ur pe dl Deputat redistribuit … posteaza zilnic ce realizari face Panait si ce mult face el pentru noi … dar defapt face ZERO, stie legislatie ZERO … ca muzician cred ca era bun pentru comisia de cultura … nu pentru comisia de finante buget al tarii … se pare ca USR+ nu are persoane competente pentru fiecare functie asa ca trebe muzician sa cante in comisia de finante buget pentru recreeere … sau sa adoarma cei din comisie … bravo USR+, bravo puiul mami Raducule … ZERO si ZERO si sustinatorii lor … pacat ca avem 4 consilieri USR+ in consiliu local si habar nu au dupa 1 an ce atributii au si ce trebuie sa faca pentru comunitate … dar vine Raducu de la Bucuresti sa aiba grija de pui lui din consiliu … vai de noi …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.