Ultima actualizare: azi, 20:42

Locale

Sute de litri de deșeuri periculoase, lăsate nesupravegheate în Satu Mare. A intervenit Poliția

La data de 7 august, polițiștii din cadrul Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase au identificat un bărbat, de 61 de ani, din Satu Mare, care avea depozitată în curtea societății pe care o administrează cantitatea de 200 litri de deșeuri periculoase, constând în ulei ars, fără a fi asigurată și supravegheată corespunzător.

Totodată, în urma verificărilor efectuate polițiștii au constatat faptul că societatea nu are încheiat contract cu o firmă autorizată pentru preluarea deșeurilor.

Cercetările în cauză, continuă sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de nesupravegherea și neasigurarea depozitelor de deșeuri și substanțe periculoase și neluarea măsurilor de eliminare totală a substanțelor și preparatelor periculoase care au devenit deșeuri.

Tot la data de 7 august, polițiștii au depistat un bărbat, de 30 de ani, din Satu Mare care depozita la punctul de lucru al societății pe care o administrează cantitatea de 800 de litri de deșeuri periculoase constând în ulei ars, fără a fi asigurată și supravegheată corespunzător.

Cercetările continuă sub aspectul săvârșirii infracțiunii de nesupravegherea și neasigurarea depozitelor de deșeuri și substanțe periculoase.

Sursa: IPJ Satu Mare

2 comentarii

  1. Crăciun Ghiuri Răspunde

    Probabil se pregătea să dea foc covidului! Bine au făcut că au intervenit! Kremenalul!😱🥴😜

  2. Nicusor Răspunde

    Hhahahahahhahha…..Craciun fericit Ghiuri :))))

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.