Ultima actualizare: azi, 22:25

Locale

Coronavirus Satu Mare: 11 cazuri noi în județ, în ultimele 24 de ore

Până astăzi, 20 august, pe teritoriul României, au fost confirmate 1.089.817 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus (COVID-19). 1.051.504 de pacienți au fost declarați vindecați.

În urma testelor efectuate la nivel național, față de ultima raportare, au fost înregistrate 628 cazuri noi de persoane infectate cu SARS – CoV – 2 (COVID – 19), acestea fiind cazuri care nu au mai avut anterior un test pozitiv. Distribuția pe județe a cazurilor per total și a celor noi o regăsiți în tabelul de mai jos:

Până astăzi, 34.388 de persoane diagnosticate cu infecție cu SARS – CoV – 2 au decedat. În intervalul 19.08.2021 (10:00) – 20.08.2021 (10:00) au fost raportate de către INSP 9 decese ( 4 bărbați și 5 femei), ale unor pacienți infectați cu noul coronavirus, internați în spitale din județele Argeș, Arad, Botoșani, Brașov, Constanța, Galați, Hunedoara, Prahova și Vaslui.

Dintre acestea, 3 decese a fost înregistrat la categoria de vârstă 60-99 ani, 3 la categoria de vârstă 70-79 ani și 3 la categoria peste 80 de ani. Toate decesele înregistrate sunt ale unor pacienți care au prezentat comorbidități.

Nu sunt raportate decese anterioare intervalului de referință.

În unitățile sanitare de profil, numărul total de persoane internate cu COVID-19 este de 1.187 Dintre acestea,167 sunt internate la ATI.

 

14 comentarii

  1. AziNu Răspunde

    In oras cati avem? E cu plus sau cu minus? AziDa ai legatura:

    • @AziNu Răspunde

      Acum stă să rezolve ecuația. Când are soluția revine. Ai răbdare puțin.🤔🙏

  2. Penelist Răspunde

    Vaccinati-va!

    • PeSeDist Răspunde

      Vaccinati-va!

      vedeti ca la Suceava o farmacista care a trecut prin covid a fost infectata cu Delta , deci …
      ( norac ca este tanara )

      • Kaghebist Răspunde

        Forza Sputnik!

        • Haraso Răspunde

          Vaccinul Sputnik a fost cel mai eficient chiar si impotriva Delta dar rusii nu se lasa si l-au upgradat sa fie mai eficient.
          Ungaria va fabrica vaccinul sub licenta.

    • gogu Răspunde

      Un brazilian s-a vaccinat împotriva Covid de cinci ori si a fost prins când încerca să se imunizeze încă o dată .Un bărbat din Rio de Janeiro s-a vaccinat împotriva Covid-19 de cinci ori, cu seruri de la Pfizer, Coronavac şi AstraZeneca, într-un interval de zece săptămâni, și a fost identificat când încerca să se imunizeze a șasea oară, notează agenția France Presse, preluată de News.ro.
      Citeşte întreaga ştire: Un brazilian s-a vaccinat împotriva Covid de cinci ori si a fost prins când încerca să se imunizeze încă o dată

  3. DARIA Răspunde

    Daca ar fi ok vaccinul nu s-ar mai infecta lumea , un vaccin bun in mod normal ar fi eradicat virusul, dar asta e un ser experimental..si parca cu cat se vaccineaza lumea mai mult cu atat cresc cazurile. Intreb si eu..unde a fost virusul din mai pana in august..de n-au mai fost cazuri, desi umbla lumea fara masca?

    • glumetzu Răspunde

      Pai virusu a fost in concediu in : Grecia,Turcia etc de unde connationalii care n-au inteles sa dea bani la turismul local , l-au adus inapoi !

    • DARIUS Răspunde

      Daria, prostuto, ca sa poti emite asemenea ineptie ar trebui sa aduci ca argument minimal ca tu te-ai vaccinat si esti in spital in ciuda acestui fapt. Te las, nu-mi pierd vremea cu tine.

      • @DARIUS Răspunde

        Daca nici pe asta nu intelegi???

        PeSeDist
        20 august 2021 Răspunde
        Vaccinati-va!

        vedeti ca la Suceava o farmacista care a trecut prin covid a fost infectata cu Delta , deci …
        ( norac ca este tanara )

    • Jr Răspunde

      Valul 4 al pandemiei. Medic: Terapia intensivă va corespunde persoanelor nevaccinate, indiferent de vârstă

      • AziNu Răspunde

        Care medic? “Doftoru” ala care e prezicator si nu are drept de practica? Ala care o prezis (din nou) mii de morti pe zii ? Zi un nume, nu asa ca ‘doftor” bubo o zis

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.