Ultima actualizare: azi, 21:48

Locale

Accident grav în județul Satu Mare. Tânăr lovit de o autoutilitară

Accident grav în județul Satu Mare. La data de 19 august, în jurul orei 21:14, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare au fost sesizați prin apel 112, despre producerea, pe DJ 194 C, între localitățile Botiz și Lazuri a unui eveniment rutier.

Ajunși la fața locului, polițiștii au constatat faptul că un bărbat, de 40 ani, din, aflat la volanul unei autoutilitare a acroșat un tânăr, de 24 de ani, din Lazuri, care se afla pe carosabil, în calitate de biciclist. În urma impactului a rezultat vătămarea corporală gravă a biciclistului.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ. Totodată, ambilor participanți la trafic li s-au prelevat probe biologice, pentru stabilirea unei eventuale alcoolemii.

Verificările în cauză continuă, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Sursa: IPJ Satu Mare

3 comentarii

  1. Unu' Răspunde

    Un alt accident care putea fi prevenit ușor DACĂ poliția ar organiza și controale tematice pentru disciplinarea bicicliștilor!
    Din comunicat nu reiese gradul de echipare al bicicletei și al biciclistului, dar presupun că nu avea nici măcar un sfert de element reflectorizant montat și circula pe mijlocul carosabilului!

    • Lynyrd Skynyrd Răspunde

      Dacă citeai și alte site-uri aflai că biciclistul era suspect de consum de droguri. Dar accidentul tot accident rămâne. Sunt prea multe în ultima vreme. Parcă încep să regret starea de urgență sanitară. Năpăstuitul ăsta am înțeles că este în comă acum. 😭😨

      • Unu' Răspunde

        Păi tocmai, cu atât mai grav!
        Tot de la indisciplina biciclistului se trage, iar șoferul de autoutilitară trage ponoasele!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.