Ultima actualizare: azi, 10:34

Locale

Coronavirus Satu Mare: 12 cazuri noi în ultimele 24 de ore

Până astăzi, 22 august, pe teritoriul României, au fost confirmate 1.090.925 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus (COVID-19). 1.051.987 de pacienți au fost declarați vindecați.

În urma testelor efectuate la nivel național, față de ultima raportare, au fost înregistrate 517 cazuri noi de persoane infectate cu SARS – CoV – 2 (COVID – 19), acestea fiind cazuri care nu au mai avut anterior un test pozitiv. Distribuția pe județe a cazurilor per total și a celor noi o regăsiți în tabelul de mai jos:

Până astăzi, 34.412 persoane diagnosticate cu infecție cu SARS – CoV – 2 au decedat. În intervalul 21.08.2021 (10:00) – 22.08.2021 (10:00) au fost raportate de către INSP 9 decese (2 bărbați și 7 femei), ale unor pacienți infectați cu noul coronavirus, internați în spitale din județele Bistrița-Năsăud, Botoșani, Caraș-Severin, Iași, Prahova, Suceava, Vaslui și Municipiul București.

Dintre acestea, 1 deces a fost înregistrat la categoria de vârstă 30-39 ani, 1 la categoria de vârstă 40-49 ani, 1 la categoria de vârstă 60-69 ani, 3 la categoria de vârstă 70-79 ani și 3 la categoria peste 80 de ani. 8 dintre decesele înregistrate sunt ale unor pacienți care au prezentat comorbidități, iar 1 pacient decedat nu a prezentat comorbidități.

Nu sunt raportate decese anterioare intervalului de referință.

În unitățile sanitare de profil, numărul total de persoane internate cu COVID-19 este de 1.267. Dintre acestea, 190 sunt internate la ATI.

10 comentarii

  1. HBC Răspunde

    Imi place branza romaneasca.

    • @pentru comentatorul care vrea sa faca misto de HBC Răspunde

      Deja tot stocul s-a epuizat. A mai ramas doar ceva branza olandeza. Eventual niste feta contrafacut pregatit expres pentru tine sau ceva Palpusztai daca ai gusturi mai rafinate. Vezi ca asta cam miroase dar nu e problema pentru tine pentru ca se asorteaza cu mirosul tau.🤔😱🤯🤪🥴 Daca insisti si zici ca totusi ti-e foame poti merge la partiumbully. Poate gasesti ceva donator.

    • Real Răspunde

      Varianta Delta a coronavirusului SARS-CoV-2 are un impact mult mai mare decât tulpinile precedente asupra tinerilor și copiilor, o constatare făcută deja în Statele Unite, în timp ce în România au existat în ultima vreme două decese la persoane de 30 de ani, fără comorbidități, iar o fată de 25 de ani, de asemenea fără boli care să-i agraveze situația, este în terapie intensivă într-un județ aproape de București, a declarat, duminică seara, la Digi24, șeful Departamentului pentru Situații de Urgență, medicul Raed Arafat. El a spus că autoritățile din România se pregătesc deja cu mai multe locuri la terapie intensivă destinate copiilor.

      • @Real Răspunde

        Altul copiangiu! Sper ca sarscov oricare ar fi să te răpească! Nu ai ce face? Deja v-ați dilit cu toții!!!

        • IT Răspunde

          @ Altu : ciocu mic , si joc de glezna ,incepi sa fi prost de enervant cu prostiile si aberatiile tale.Mai bine vezi de insulina si distantare ,Delta infecteaza si pe cei trecuti prin covidul light de Wuhan …
          mai bine te-ai vaccina , dar mai bine mori .

          • ...

            @IT ți-am spus și mă repet @Altu și @… sunt două persoane diferite care se întâmplă să aibă optică similară. Sau tot așa @covid19, @Real sau încă nu știu care tot tu ești nebunule??? Ce e așa de greu de priceput?

      • AziNu Răspunde

        Imi place modul in care speriem lumea: A murit o fata de 25 de ani! Da sti ca in SUA au murit copii de 12 ani dupa vaccin? Aia nu se pune. Avem rata de mortalitate la tineri de 0.04% sau mai putin si acuma vaccinam si plozii. Bine mai speriatilor. Real , te-ai speriat ca o murit 3 oameni in Romania. Habar nu ai cati tineri mor doar asa fara comorbiditati…. sau cu boli necunoscute. Apropo , seful Departamentului pentru Situații de Urgență, medicul Raed Arafat a specificat daca erau vaccinati sau a uitat din nou? Cand a fost primul caz de deces in SM de la noua tulpina de ce nu o sarit Arafat sa specifice ca a murit un vaccinat? Ha? A, avea comorbiditati. De ce crezi ca o sa primesti a 3-a doza? De kiki? Nu, de ineficient ce e vaccinul. Deja am auzit medici spunand ca de fapt nu exista “noua tulpina” ci exista un vaccin ineficient si asa motivam ineficienta… e tulpina noua. Daca o sa vina cate 4 tulpini pe an, o sa iei 8 doze pe an Ogica! Pana o sa ai sistemul imunitar praf si o sa mori de la prima intepatura de tantar sau de la o raceala simpla. Dar o sa fi trecut la covid cu comorbiditati 😉

        • Real Răspunde

          Lasa tu statistica ta subiectiva , valul 4 nici nu a inceput ca lumea si tot mai multi ,inclusiv tineri ajung la ATI , asta iseamna ca daca tinerii cu imunitate au probleme ,restul de nevaccinati si mai in varsta o sa aiba si mai mari !

          • Real

            Bruhaha!!! Vom muriiii!!!!!

          • AziNu

            Real te grabesti. valul 4 nici nu a inceput ca lumea , ba chiar o intarziat vreo 2 luni. Si care sunt aia tot mai multi? Cati mai exact? Ai fost sa vezi personal cine cum o murit? Cat de sanatos era? Ai multe rude care au murit de covid, precis. Doar e pandemie, mor oamenii pe strada. Iarna trecuta cand duceam cosul de gunoi, ocoleam cadavre. “Lasa statistica” si crede ce ti-i se spune la GigiTv . Important e sa ramai speriat si cu masca pe tine chiar daca te-ai vaccinat. Nu inteleg de ce in SUA obliga lumea la vaccinare chiar daca au dobandit anticorpi pe cale naturala. Baga mai bine a 3-a doza si pregateste-te de a 4-a. STATISTIC vorbind, la cati s-au vaccinat in lume, daca vaccinul era eficient, nu ar fi crescut numarul de cazuri , comparativ cu anul trecut. Anu trecut pe vremea asta nu era nimeni vaccinat. Acuma cu asa multi vaccinati creste numarul. Si daca erau doar nevaccinatii infectati in spitale la ora asta, ti-ar fi zis Arafat fara nici o retinere, ca doar asta e scopul sa demonstram ca vaccinul e eficient. Da tu sa nu gandesti. lasa pe altii sa gandeasca pt tine si nu pune intrebari

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.