Ultima actualizare: ieri, 21:48

Locale

Coronavirus Satu Mare: 6 cazuri noi în ultimele 24 de ore

Până astăzi, 11 august, pe teritoriul României, au fost confirmate 1.085.738 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus (COVID-19). 1.048.947 de pacienți au fost declarați vindecați.

În urma testelor efectuate la nivel național, față de ultima raportare, au fost înregistrate 326 cazuri noi de persoane infectate cu SARS – CoV – 2 (COVID – 19), acestea fiind cazuri care nu au mai avut anterior un test pozitiv. Distribuția pe județe a cazurilor per total și a celor noi o regăsiți în tabelul de mai jos:

Până astăzi, 34.331 de persoane diagnosticate cu infecție cu SARS – CoV – 2 au decedat.

În intervalul 10.08.2021 (10:00) – 11.08.2021 (10:00) au fost raportate de către INSP 8 decese (6 bărbați și 2 femei), ale unor pacienți infectați cu noul coronavirus, internați în spitale din Bacău, Caraș-Severin, Galați, Prahova, Suceava, Sibiu, Teleorman și Municipiul București. Facem precizarea că persoana decedată în județul Sibiu s-a infectat în Spania.

Dintre acestea, 1 deces a fost înregistrat la categoria de vârstă 20-29 ani, 1 deces la categoria de vârstă 30-39 ani, 1 deces la categoria de vârstă 40-49 ani, 1 deces la categoria de vârstă 60-69 ani și 4 la categoria de vârstă peste 70-79 ani.  7 dintre decesele înregistrate sunt ale unor pacienți care au prezentat comorbidități, iar 1 pacient decedat nu a prezentat comorbidități.

Nu sunt raportate decese anterioare intervalului de referință.

În unitățile sanitare de profil, numărul total de persoane internate cu COVID-19 este de 710. Dintre acestea, 96 sunt internate la ATI.

 

13 comentarii

  1. H&R Răspunde

    Se apropie septembrie.

    • Mereuaproape Răspunde

      Da.se apropie Septembrie.au venit o gramada de persoane de afara si nu au crescut cazurile.Eh, acum asa de odata incep sa creasca.Nu mai inteleg nimic.De ce nu ne lasa sa traim si asa e vai de tara asta.

      • AziNu Răspunde

        Interesant ca lumea a fost la mare, discoteci , inghesuiala, mici . Ati vazut la TV ce e la mare si nu numa. Deja trebuia sa fie pline spitalele, sa cada oamenii secerati pe strada etc…. Numa noi sunteam in urma 🙁 Off Off, dati drumu la numere ca iara ne facem de ras 😉 Deja in strainatate suntem vizati ca nu avem destule cazuri. Isi fac griji astia de dincolo…vai

        • Cetateanul Răspunde

          Vezi ce eficiente sunt vaccinurile?
          Am fost la noi la mare și marea majoritate a celor prezenți, inclusiv personalul adus din Republica Moldova, erau deja vaccinați!
          Din resortul nostru, doar copii nu au fost vaccinați și o singură turistă adultă, foarte cre(ș)tină (adică avea duhovnic, cplm), dar intra peste tot cu mască și mănuși, chiar și pe plajă, că în mare n-a intrat!!
          Tipa foarte convinsă că noi, în maxim 2 ani, vom păți “ceva”!
          Am râs cu poftă de fiecare dată!

          • Cetateanul

            Am uitat să specific, în total, cu tot cu personal, am fost peste 200 de oameni!

          • AziNu

            Asta inseamna ca cei nevaccinati se conformeaza . Mai gasesti 1 la 100 care e “cipat la cap” sau fan Sosoaca. Dar na, restu pastram distanta sociala in continuare , evitam mall-urile aglomeratiza si tzigania de la mare. Doar sa mai faceti cate un test inainte sa va imbulziti sa fie sigur ca nu umbla virusul pe unde nu ar trebui sa umble…

      • Statistic Răspunde

        Cazurile cresc totdeauna cu intarziere , nu instant .Cand sunt cazuri putine nu se obsearva dintr-una cresterea ,trebuie timp sa creasca masa infectantilor si apoi incepe progresia geometrica .Astia veniti misuna , mai vine lumea de la mare ,distractie ,Grecia ,Turcia etc , se intalnesc cu rudele ,cunostintele ,merg la munca ,copii la scoala si atunci incepe “virusarea “, valul lV …

        • gogu the Original Răspunde

          Asa a fost si anul trecut ,deja avem experienta .Relaxarea este urmata totdeauna de un nou val .

        • AziNu Răspunde

          Intarzie mult virusu la noi. Plajele sunt pline din Iunie si nu numai. Eu sunt de parere ca e plin de cazuri in “Romanica” noastra doar ca nu se fac teste. Cand incepe testarea masiva, o sa creasca si numarul de imbolnaviri. Culmea e ca si a deceselor. Pentru ca o parte din oamenii care vor fi testati pozitiv vor fi dusi la spital . De acolo se stie ce se intampla: Nimic… asteptam pana se vindeca sau moare (cu mici exceptii). Plus virozele care urmeaza sa fie puse la covid… o sa fie explozie nu gluma … S-a mai intamplat anul trecut No probl…

      • Pupãzãu Răspunde

        Ce nu intelegi? E luna august, oamenii cheltuie bani, concedii, alea alea. Nu e voie cu restrictii ca trebuie sa incasese “statul” bani. In septembrie se cam termina concediile, lumea nu mai cheltuie => restrictii.

        Asta va trebuie daca ati votat un ungur primar in loc sa ma votati pe mine.

      • Pupãzãu Răspunde

        Ce nu intelegi? E luna august, oamenii cheltuie bani, concedii, alea alea. Nu e voie cu restrictii ca trebuie sa incasese “statul” bani. In septembrie se cam termina concediile, lumea nu mai cheltuie => restrictii.

        Asta va trebuie daca ati votat un ungur primar in loc sa ma votati pe mine.

        • Pupăzău Răspunde

          Ar trebui să-mi schimb numele în Papagal?🤔🤔🤔😲

          • Pupãzãu

            Ia-o cum vrei dar ia-o sus. Stiu ca ti-e rusine de numele ce ti ti-a fost pus (laba) si de asta furi numele altora.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.