Ultima actualizare: azi, 22:27

Locale

Camion încărcat cu tone de deșeuri, oprit în PTF Petea

Poliţiştii de frontieră sătmăreni, în cooperare cu lucrători din cadrul Gărzii de Mediu Satu Mare, nu au permis intrarea în ţară a unui automarfar încărcat cu aproximativ 9.000 kilograme de deșeuri, constând în cauciucuri uzate, pentru care șoferul nu a putut prezenta documentele prevăzute de lege necesare transferului unor astfel de materiale.

În data de 10 august, poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Petea au efectuat, pe sensul de intrare în ţară, controlul specific asupra unui automarfar marca MAN, condus de un cetăţean român, în vârstă de 42 de ani, din judeţul Suceava.

Acesta transporta, conform documentelor de însoțire a mărfii, cauciucuri de la o societate comercială din Austria pentru o firmă din judeţul Neamţ.

În urma verificărilor efectuate, s-a constatat faptul că mijlocul de transport era încărcat cu 8.700 kilograme anvelope într-o stare avansată de degradare, fiind de fapt deşeuri, pentru care șoferul nu a prezentat documentația necesară prevăzută de lege.

În urma celor constatate, autoritățile de control au dispus nepermiterea intrării pe teritoriul României a mărfii transportate.

Sursa: Poliția de Frontieră

7 comentarii

 1. Kuka Răspunde

  Ce gunoaie? Sunt lucrurile de preț adunate de către oșeni! Și le aduc acasă!

 2. ecologist Răspunde

  No, se termină biznisul cu cauciucuri second hand?

  • H&R Răspunde

   Daca aduce 4 bucati sau un set, nu cred ca e problema.

   • Satmarean Răspunde

    Nu pă dracu. Să se termine odată si pentru totdeauna cu toate gunoaiele altora. STOP !. NAPOI !!!. VISA !!!

    • H&R Răspunde

     Pana la urma da, ai dreptate. Anvelope noi se pot cumpara deja la 750-800 RON/set (anvelope 225/ 235/). Nu mai merita cele uzate. E si riscant.

 3. Pupãzãu Răspunde

  Inapoi la Ungaria, acolo le este locul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.