Ultima actualizare: azi, 07:48

Locale

Evenimente sportive variate la Zilele Culturale Partium

Organizatorii Zilelor Culturale Partium au acordat, întotdeauna, o mare atenție evenimentelor sportive. Această tradiție va fi continuată și în acest an, deoarece se va instala din nou „insula sănătății”, respectiv se vor relua antrenamentele zumba și tururile de ciclism, iar pentru antrenarea intelectului va fi organizat, din nou, nelipsitul turneu de șah.

Ciclism în grup până la Oar

Manifestările sportive ale celei de-a 20-a ediții a Zilelor Culturale Partium va debuta pe 19 august, ora 18.00 la Sala Sporturilor Both Katalin de pe strada Ady Endre, cu campionatul de fotbal organizat în amintirea jurnalistului Romász János.

Iubitorii ciclismului sunt așteptați și ei de către organizatorii Zilelor Culturale Partium. Scopul inițiativei este de a promova ciclismul atât ca formă de mijloc de transport, cât și mișcare în rândul locuitorilor, motiv pentru care organizatorii așteaptă doritorii de la mic la mare, pe data de 20 august, la ora 18.00 la intrarea principală a Grădinii Romei. Destinația turului este localitatea Oar, localitate situată aproape de reședința de județ, tocmai pentru a îi determina la participare și pe acei amatori care abia acum prind gustul acestui sport.

Lifestyle pe Insula Sănătății cu Primagym

Sâmbătă, 21 august, între orele 14.00 și 18.00, stilul de viață sănătos va juca din nou rolul principal în Grădina Romei, ocazie cu care Primagym Satu Mare așteaptă vizitatorii cu sfaturi pentru un  stil de viață sănătos. În cadrul evenimentului, cei interesați vor avea posibilitatea de a verifica procentul de grăsime corporală, în funcție de care profesioniștii vor oferi sfaturi pentru adoptarea unui stil de viață sănătos. În același timp, cei care doresc să își antreneze mușchii, vor fi invitați la scena Ecomatrix pentru un antrenament zumba.

Truneul de șah

Turneul de șah are o vastă tradiție în istoria Zilelor Culturale Partium, oferind posibilitate tuturor categoriilor de vârstă pentru a-și arăta abilitățile. Astfel, pe data de 21 august, între orele 14.00 și 18.00, va avea loc campionatul pentru juniori (categoria de vârsta cuprinsă între 10 și 14 ani), iar duminică între orele 14.00 și 20.00, se va întrece categoria cu vârsta de peste 14 ani. Toți cei care doresc să se înscrie la campionat sunt rugați să se înscrie la organizatorul Polner József, tel: 0770 796 824.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.