Ultima actualizare: ieri, 21:48

Locale

FOTO. Accident în Sălaj. Maşină de poliţie şi dubă de jandarmerie, distruse

Accident în Sălaj. Şoferul unui TIR a scăpat astăzi controlul asupra volanului şi a intrat într-o maşină de poliţie şi un microbuz de Jandarmerie care erau parcate în faţa postului de poliţie din localitatea Sânmihaiu Almașului. TIR-ul a mai distrus un gard.

Se pare că şoferul a adormit la volan.

“Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că pe DN 1F, în localitatea Sânmihaiu Almașului, județul Sălaj, s-a produs un accident rutier, în care șoferul unui tir a acroșat 2 autovehicule aflate în afara părții carosabile. Din primele verificări a rezultat rănirea unei persoane, conștiente, evaluate medical la fața locului. Circulația rutieră se desfășoară pe un singur fir, alternativ”, a transmis Poliţia Română.

3 comentarii

  1. Mae Răspunde

    Să supărat tare pe polițai 😂😂😂

  2. Garcea,politist texan ! Răspunde

    Sa se verifice tahograful iar daca nu a respectat timpii de odihna sa i se suspende pentru totdeauna dreptul de a mai conduce !

    • Anonim Răspunde

      Stai flexat magnetul orbește senzorul magnetic Hall .A fost accident și gata cați au înjurat acele mașini parcate incomod sunt și credincioși de la care se îndeplinesc blestemele .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.