Ultima actualizare: azi, 16:36

Locale

Ovidiu Silaghi, transportat de urgență la spital după ce s-a înecat cu usturoi

Aflat pe litoralul românesc, în concediu, fostul demnitar Ovidiu Silaghi, fost ministru al Transporturilor în Guvernul Victor Ponta a avut parte de un moment de cumpănă, după ce s-a înecat cu o bucată de usturoi, scrie ziare.com.

S-a întâmplat în noaptea de luni spre marți, 10 august, în jurul orei 2.00, acesta fiind dus la spital după ce usturoiul s-a oprit în esofag, iar Ovidiu Silaghi se simțea foarte rău.

Medicii s-au mobilizat și au reușit să-l repună pe picioare pe fostul demnitar.

„I s-a făcut o endoscopie și a fost chemat de acasă medicul endocrinolog, care nu era de serviciu. A fost foarte multă agitație, dar și mobilizare. Domnul ministru a plecat pe picioarele lui după câteva ore”, ne-a declarat, sub protecția anonimatului, unul dintre cadrele medicale care era de gardă în acea noapte.

Directorul Spitalului de Urgență din Constanța a confirmat că este vorba despre un fost ministru al Transporturilor, dar nu a vrut să pronunțe numele „oaspetelui” de noapte.

Ovidiu Silaghi este bine și joi dimineața a postat pe Facebook imagini din locația de la Marea Neagră unde se află în prezent.

În trecut, Ovidiu Silaghi a mai îndeplinit funcția de ministru pentru Întreprinderi Mici și Mijlocii, Comerț, Turism și Profesii Liberale în Guvernul Tăriceanu, dar a fost și europarlamentar în primul Parlament European și parlamentar PNL de Satu Mare.

23 comentarii

  1. Gogu Stiuc Răspunde

    Si-acuma toata lumea trebuie sa stie ca asta inghite la doua noaptea usturoi intreg ??!! Ori poate facea vreaun ritual satanic cu care incerca sa alunge strigoii ??!!De la asta te poti astepta la orice !! 🤣

  2. Gheorghe Răspunde

    Usturoi pe naiba.Daca tot ați vrut sa creadă lumea de ce nu ați schimbat ora,cine va crede ca la ora doua noaptea cineva halește usturoi pe nemestecate.Ce vorbiți mai la ora doua noaptea cățel de usturoi în gât.De ce nu spuneți ca era intr-un show bahic și I so facut rău de la atâta îngurghitat.
    Sau poate era cu vreun grup restrâns de prieteni și practicau ceva sport(jocul de-a ascuns cucu),asa doar între bărbați și de acolo I s-o tras ca io fi deranjat careva epiglota și I s-o făcut rău la nebunaticu.
    Io credeam ca acest cercopitec o dat coltul de mult dar vad ca încă mai respira prin grija medicilor care s-au imobilizat ca era un ,,fost limbric ales”,ca de era un muritor de rand nu mișca nimeni un deget sa’l salveze la ora aceea când medicii dorm sau pe unii ii mai scoala prostata sa se golească.
    Vere silaghi baga de seama ca doamna cu coasa îți dă târcoale și ea nu ratează niciodată….cioc,cioc….hai ca de nu te iau!Papă iuti ca merem bu!!👿👹

  3. Atti Răspunde

    Usturoiul in combinație cu Botox sau alte cauciucuri pt fese și obraji …dăunează grav echilibrului !!!

  4. mae Răspunde

    Bă da voii sînteti prosti ce aveți cu omul indiferent ce i sa întâmplat nu vă privește !!!!,va bucuratii de necazul altuia sa va fir Rușine .

    • Gheorghe Răspunde

      ma(ma)e,cum te poți gândi ca noi ne bucuram de răul altuia?Nici vorba de asa ceva,noi nu ne bucuram dar nici rău nu ne pare ca doar nu ne-om pune țărână în cap ca musiu sisi era sa crape cu usturoiul in gât.Nu vezi că nici nu prea postează lumea de supărare… că o scapat.Sa vezi dacă crăpa ce manifestări de bucurie era pe portalsm.Io zic ca să se lase de mâncat usturoi seara că peste noapte se pot produce anumite fenomene care sa-l lase lat.Poate încerca cu ceapa ca este mai blândă da usturoiul asta-i cam periculos peste noapte.
      mae nu-ti face griji de acest individ ca nu merita,oricum când ne vine vremea toti crapam…..

  5. unu Răspunde

    chiar nu ne intereseaza cine ce a facut , asta nu consider o stire , cinei acest individ?? no name

  6. Unguru Răspunde

    @mae, uita-te la fata lui, ai impresia ca omu’ respectiv a facut ceva in viata lui pentru altcineva sau pentru societate ? singuru lui interes a fost sa calce pe cadavre si sa isi faca lui avere chiar daca distruge vieti. Ce vrei sa simt acum pt omu’ asta sa imi para rau daca crapa?
    Ce semeni aia culegi !

  7. Toader Răspunde

    Ce-aveti cu leșu ? A fost sinistru apărării după ce-a împușcat figurine la intrare in Gradina Romei, știți voi ,acolo în barca de la intrare…pe stânga…

    • c-block Răspunde

      @Toagyere! Asta-i Silaghi nu leșu! Ăla care s-a făcut pesedist pe lângă Govor numai să scape de …. știi tu ce. Pe care parte a galaxiei trăiești?
      Dar amândoi îs leși politici.
      Păcat că smurdu s-a grăbit. Trebuia prima dată să dea telefon la niște prietini să vadă la bursa valoare și apoi să ….

  8. Cetateanul turmentat Răspunde

    Eu am vazut in filme cum vampirii fac urat la usturoi. 🙂

  9. ;)))) Răspunde

    sis s-a inecat cu usturoi!:)))))))))))))))))))))))nu a alunecat aiul pe gat de la atea operatii estetice i sa ingustat pana si esofgul!:))))))))))))))))))))))))))sanatate multa Sisi,griji de tine ca esti tanar si ai prunci pe ici pe colo de crescut!

  10. Gerula Răspunde

    Și la 2 noaptea și cu usturoi, la cum arată și ce palid e sigur e vampir 🦇 🙂

  11. Pupăzău Răspunde

    Vă rog frumos lăsați-l în pace pe prietenul meu.

  12. m Răspunde

    Gurile rele zic că ar fi băut același lichid ca și Câțu !Ce boi are sătmarul !

  13. AziNu Răspunde

    Doamne fer sa fi murit. Dar imi place ce bine se simte in postura de mafiot. Asta tot timpul era cu filme de Alcapone in cap, prietenii stiu de ce. Poate patzania asta o scos mafiotismul din el . Poate si-o dat seama ca viata se poate termina cu o bucata de cauciuc pe trahee cand ti-e lumea mai dragnea. Am vrut sa spun DRAGA . autocorectul asta…

  14. Jack Răspunde

    Voi chiar credeti, ca la o petrecere de politicieni ,de nivel inalt, se bea bere Noroc ?
    De la crack in sus.

  15. Normalul Răspunde

    Nu mă bucur că s-a înecat cu usturoi, asta dacă e adevărat. Cine îi poate crede pe politicieni ? Dar fiul său e un excroc și u un țepar cu față umană. Îi tecomand să bată la pântecele mamei lui si să intre fără să aștepte vreun răspuns.

  16. c-block Răspunde

    Acum citesc mai atent știrea! Ce treabă are un medic endocrinolog cu usturoiul blocat în esofag? Aia nu e treabă de ORL?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.