Ultima actualizare: azi, 12:24

Locale

FOTO. Accident în sensul de la Crinul. O mașină a intrat într-un TIR

Un nou accident de circulație s-a produs astăzi, în municipiul Satu Mare. O mașină a intrat într-un TIR pe drumul Careiului.

Accidentul s-a produs în această după-masă, în sensul giratoriu de la Crinul, după ce un șofer aflat la volanul unui autoturism marca Volkswagen a intrat într-un TIR.

Din fericire, evenimentul rutier s-a soldat doar cu pagube materiale.

3 comentarii

  1. Milițianul Răspunde

    Greșit titlul articolului…..
    Caminoul a tăiat calea VW, la care șoferul nefiind atent la manevra neregulamentară a șoferului camionului, a intrat ca deșteptul în colțul remorcii.
    Am pățit de câteva ori și eu asta în sensurile giratorii de la Crinul sau Kauflandul de pe Henri Coandă. Eu îi cred pe șoferii de TIR că e mult mai greu sa conduci un camion decât un autoturism, dar nici sa îți taie banda din lipsa chefului de a face viraje mai mari.
    Precizez că de cele mai multe ori mi s-a întâmplat cu camioane înmatriculate în alte județe…..cu tăiatul benzii în sens giratoriu.

  2. Gheorghe Răspunde

    Cum sa fii atat de neatent,cum sa circuli ca p…u in paralel cu tiru,nu puteai sa lasi,,o distanta de siguranta”intre tine si el?Pai nu-ti dai seama ca acel mastodont nu poate sa faca giratoriul doar pe o banda din cauza lungimii lui?..n-are cum.Cel putin daca era inspirat sa se fereasca si eventual ,,sa se refugieze”(caz de forta majora)pe partea aceea mai din interior,pe acel trotuar.
    Lege nescrisa:nu intra in astfel de situatii ca pierzi garantat.Cel cu tiru nici nu te poate observa ca tu(puricele)esti acolo.Mare atentie si in curbe,evitati sa intrati(cu masina mica) in acelasi timp in intersectie cu tirurile,trailerele,peridoacele.Poate iesi foarte rau pentru voi chit ca sunteti pe banda voastra.
    De conduita preventiva,de anticipare a evenimentului rutier,ai auzit?Daca NU atunci pune mana pe carte si invata,nu merge la instructori ca 80% dfin ei sunt varza.

    • Ășâțî Răspunde

      Sunt total de acord. Nici eu nu intru într-un sens giratoriu lângă un TIR.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.