Ultima actualizare: ieri, 20:44

Locale

Sătmărenii ar putea închiria trotinete electrice direct de pe străzile orașului

Sătmărenii ar putea închiria trotinete electrice direct de pe străzile orașului. Consilierul local USR PLUS, Diana Molnar-Creț, a inițiat discuții cu reprezentanții unei companii de trotinete electrice despre posibilitatea de a intrat pe piața din Satu Mare.

,,În cursul săptămânilor trecute am inițiat discuții cu reprezentanții unei companii de trotinete electrice prezentă în mai multe municipii din România, despre posibilitatea de a intrat și pe piața din Satu Mare. Ne dorim să aducem un astfel de serviciu aici, conștienți fiind de cât de mult ar ajuta la fluidizarea traficului dar și la reducerea noxelor. Mai mult decât atât, dacă facem o plimbare în Cluj vedem cum pentru oameni de toate vârstele trotinetele electrice reprezintă o alternativă foarte bună de deplasare fie și pe distanțe mai lungi, dintr-un colț în altul al orașului.

Spre bucuria noastră am găsit deschidere din partea reprezentanților companiei iar noi pregătim deja documentația pentru a depune proiectul spre vot în Consiliul Local. Sperăm să găsim aceeași deschidere și din partea colegilor noștri deoarece știm cât de mulți sătmăreni așteaptă să se bucure de așa ceva în orașul lor!, a spus Diana Molnar-Creț”, într-o postare pe pagina sa de Fcaebook.

8 comentarii

  1. dorel Răspunde

    Și în scurt timp le vom pescui din Someș. Că asta este cel mai nou sport al tâmpitului cetățean și nu numai în Bucale. Chiar și la Paris! Adică după ce îl folosește îl aruncă în râu. Nici să mă împuști nu voi pricepe logica.

  2. HBC Răspunde

    poporul nostru inca nu are nivelul de civilizatie suficient de dezvoltat ca sa foloseasca aceste vehicule in mod corespunzator ……………….mai avem de recuperat cam 400-500 de ani .
    o pot prognoza ….o sa fie un esec …..

  3. H&R Răspunde

    Vezi tu de acum accidente rutiere, dar nu neaparat rutiere.

  4. Adi Răspunde

    Ele trebuie să fie gratis nu pe bani , mocirla USR .

  5. Gyuszi Răspunde

    Foarte tare!
    Dar să nu circule pe trotuar cu ele!
    Pe care îi prind, îi arunc în boscheți!

  6. Normalul Răspunde

    Dacă vreți să circule oamenii cu trotinete electrice mai întâi trebuie să construiți mai multe piste pentru biciclete și trotinete. Pe partea carosabilă trotinetele sunt un pericol și vor fi foarte multe accidente.

  7. Driver Răspunde

    Marti seara pe intuneric, in jur de ora 11 a trecut unul cu viteza, calare pe trotineta in fata mea pe zebra, fara lumini, si imbracat in negru din cap/picioare, daca eram mai in fata putin nu puteam sa-l evit cu toate ca mergeam cu 30.
    Alta seara idem un biciclist.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.