Ultima actualizare: azi, 07:48

Locale

FOTO. Centrul municipiului Satu Mare a rămas în beznă azi noapte

Pană de curent în municipiul Satu Mare. Centrul orașului a rămas în beznă azi noapte.

Iluminatul public în centrul municipiului Satu Mare a fost întrerupt azi noapte. O pană de curent a lăsat în beznă zona centrală a orașului, iar oamenii au aprins lanternele de la telefoane pentru a putea circula pe stradă.

 

11 comentarii

  1. Zotmar Răspunde

    Așa se putea vedea că orașul este în mișcare. Adică de la lanternele aprinse. Cine sare sus că ce am eu cu asta și că asta e treaba celor de al Electrica, correct! Dar în alte părți de ce nu se întâmplă așa ceva hăpt în șentru? Cum tot hăpt în șentru l-au omorât exact acum un an la Casa Albă pe acel om din Ardud? Infrastructura praf. Numai la borduri ne stă capul. I-auzi! Oraș în mișcare! Și mai vream să fim capitala tineretului !?!? De fapt trăim într-un decor Potemkin. Puteți căuta și pe google dacă nu știți ce e aia.

  2. Unguru Răspunde

    Esti frustrat rau ma ?

    • Zotmar Răspunde

      Este inacceptabil la cât plătim la ăștia cu utilitățile. Și apa a ajuns că zici că e din aur. Dacă ție îți convine e strict problema ta dar în centrul orașului sunt multe instituții sau agenți economici care plătesc din greu ca alții să se joace de-a v-ați ascunselea noaptea. Sunt restaurante, hoteluri unde mâncarea se strică, sunt camere de supraveghere care acum nu merg, aparate de aer condiționat idem ca să nu mai vorbesc de bancomate pline cu bani și multe-muite alte treburi!!! Și zici că eu sunt frustrat???

      • H&R Răspunde

        @Zotmar. Daca restaurantele si/sau alti agenti economici leaga aparatele la iluminatul public, inseamna ca fura curentul electric. Sau tie nu asa ti se pare? Sau practica doar sportul national?

        • Zotmar Răspunde

          @H&R, scuză-mă dar asta ai înțeles din ce am scris? Înțelege omul că e avarie dar totuși e prea de tot și prea des. Probabil în cazul cel mai fericit Electrica ne va explica printr-un comunicat într-un pur limbaj de lemn că noi suntem de vină că am supraîncărcat sistemul de iluminat și a căzut. Sau poate că sunt de vină licuricii ori Perseidele?

  3. Nedumeritu' Răspunde

    @…=Zothmar=c block=altu fara bmw=romanistan cityzen=dorel=Romania====?

  4. ș[email protected] Răspunde

    STIE CINEVA CE INSEAMNA ORAS IN MISCARE? E CUTREMUR? NU AVEM TROTUARE, DAR AVEM BORDURI! AVEM UN CENTRU, NU AVEM CURENT ELECTRIC. BRAVO! CINE A GHICIT ACEST NUME DAT ORASULUI, CA NUME DE STRAZI NU AVEM, NU LE VEDE NIMENI!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.