Ultima actualizare: azi, 09:16

Locale

Ţinuta perfectă pentru un majorat cu stil. Sfaturi şi idei

Ţinuta perfectă pentru un majorat cu stil. Ai implinit varsta de 18 ani si te pregatesti pentru majorat? Acesta este unul dintre cele mai importante evenimente din viata unei fete, asa ca alegerea tinutei pentru majorat devine o preocupare constanta.

Cu siguranta nu iti doresti ca peste ani sa revezi pozele si sa nu-ti placa ceea ce ai purtat la majorat. Din acest motiv, iti punem la dispozitie sfaturi utile despre cum sa alegi tinuta perfecta pentru majorat! Iata care sunt acestea, din randurile de mai jos!

Evita excesele in tinuta pentru majorat

Chiar daca-ti doresti sa arati impecabil pentru majorat, exista cateva tinute de care ar fi bine sa te feresti. Astfel, este recomandat sa eviti excesele in aceasta zi speciala de care iti vei aminti mereu. Desi nu sunt indicate culorile copilaresti si croiurile care nu te avantajeaza, nu trebuie sa te indrepti catre tinutele vulgare sau iesite din comun.

Totodata, poti lasa deoparte si rochiile sau bluzele cu un decolteu generos sau modelele prea scurte, care lasa corpul la vedere.

Fii tu insati!

Ai auzit ca se poarta anumite rochii in acest sezon? Desi este important sa fii in pas cu moda in special la majoratul tau, trebuie sa optezi pentru tinutele care te reprezinta.

Tine cont de silueta ta si poarta modelul de rochie sau salopeta care iti vin perfect, fara teama ca vei arata rau. Fiindca vei fi vedeta serii, este important sa fii tu insati si sa porti ceea ce te reprezinta la propriul majorat.

Tinute potrivite pentru majorat

Esti curioasa sa afli ce tinute poti alege pentru un majorat de vis? Iata care sunt cele mai utile recomandari:

  • Majoritatea fetelor aleg pentru majorat o rochie neagra, care simbolizeaza intrarea in era maturitatii. Totusi, nu te indrepta catre modelele extrem de sobre. Poti alege o rochie neagra midi sau lunga, cu paiete sau un croi mini cu maneci lungi. La aceasta tinuta ai nevoie de pantofi cu toc sau sandale, care sa-ti puna in evidenta rochia superba. In sezonul rece, sunt recomandate si botinele cu toc. Descopera cele mai frumoase incaltari aici, de unde poti opta pentru modelele care ti se potrivesc pentru majorat.
  • Nu iti place negrul? Poti alege pentru majorat si o rochie seducatoare rosie, cu un croi care sa-ti flateze silueta. Poti sa accesorizezi rochia cu o pereche de incalttari aurii. Daca vrei sa porti sandale spectaculoase, cu toc inalt, poti sa renunti la bijuteriile opulente.
  • Vrei sa-ti maschezi picioarele sau pur si simplu esti incantata de ideea de a purta o rochie lunga la majorat? Alege culoarea preferata, fie ca iti place verde, albastru sau roz si croiul care te avantajeaza. Sunt la moda atat rochiile lungi cu maneci si o crapatura discreta dar si modelele cu bretele subtiri, pline de farmec.
  • In afara de rochiile midi si lungi, poti purta la majorat si o salopeta eleganta, cu decolteu in V. Indiferent de silueta, vei arata perfect intr-o salopeta cu pantaloni usor evazati si o curea care sa-ti accentueze talia.
  • Nu vrei sa arati ca o printesa in ziua majoratului? Nu te teme, poti purta hainele in care te simti confortabil. Te caracterizeaza mai degraba stilul casual? Alege jeansii preferati pe care sa-i combini cu un top elegant, din dantela si o pereche de pantofi cu toc mic, care sa nu-ti ofere batai de cap

In functie de dorintele tale in materie de machiaj si coafura, poti opta pentru solutii mai simple sau mai complicate, astfel incat sa-ti puna in evidenta trasaturile fetei. Inspira-te din aceste idei si bucura-te de una dintre cele mai frumoase zile din viata ta!

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.