Ultima actualizare: azi, 21:59

Locale

FOTO. Cum arată noul sediul al Prefecturii Satu Mare. Lucrările sunt aproape gata

Lucrările la noul sediu al Prefecturii de pe strada A.I.Cuza avansează. În acest moment se finalizează pardoselile (parchet în birouri, săli de ședință și gresie pe coridoare și băi), instalațiile de încălzire/răcire, finisajele interioare la nivelele inferioare și la exterior-partea frontală.

Au început și lucrările de amenajare finală la curtea interioară – căi de acces, locuri de parcare, spații verzi. De asemenea, sunt în curs de executare branșamentele la rețelele de energie electrică și gaz, iar branșamentele la rețelele de apă și canalizare sunt finalizate.

Prefectul Altfatter Tamas consideră că este imperios necesară menținerea unui ritm bun al lucrărilor și încadrarea în termenul solicitat de Ministerul Afacerilor Interne (relocarea întregii activități până în luna februarie) pentru a putea oferi cele mai bune condiții de acces cetățenilor la serviciile publice comunitare de premise, înmatriculări și pașapoarte.

Sursa: Instituția Prefectului Satu Mare

7 comentarii

  1. carcotas Răspunde

    O institutie ,,zero” cu angajati incompetenti care paseaza sarcini. Am apelat odata la ei si va spun extrem de bazat: ZERO!

  2. De aici înțelege fiecare ce vrea Răspunde

    Aha, din sfârșitul anului 2021 deja s-a făcut februarie 2022? Cine știe ce se mai află până atunci că de mai trebuie amânat? În continuare aștept cu nerăbdare viitoarele blocaje rutiere provocate de această investiție. Săracii primari care vor veni cu treburi pe aici sau săracii viitori doritori de acte!!😱😱😱🤯

  3. Pupãzãu Răspunde

    Am fost o data sa-m platesc la finantele din palat taxa de pasaport (da se poate plati acolo). Sclava de acolo m-a si repezit, ca de ce am venit acolo sa platesc taxa si nu m-am dus la finantele mari? N-ar lucra astia nici de stai electrosocu langa ei.

  4. Nha Răspunde

    Cred ca de vreo 10 ani “lucreaza” la cladirea aia daca nu mai bine – asta-i ca autostrada A10 , nu se mai termina . Sunt curios unde vor parca puhoaiele de masini , ca si asa e plin de-ale politiei ( cred ca au mai multe masini decat personal ) !

    • urbanism Răspunde

      Pentru cultura ta generală clădirea, scheletul e gata de aproape de 20 de ani. Fernea, fostul comandant al poliției vroia acolo apartamente pentru polițiști. Apoi treaba a murit în fașă, motivele numai ei le știu de ce.

    • Satmarean Răspunde

      Raspunsul e simplu : ‘follow the money’ – daca cineva ar avea curajul sa purece cheltuielile cu acest sediu !!! – doar sunt bani publici.

      • urbanism Răspunde

        Eu prefer să nu “follow” și să dorm liniștit. Sunt destui și destul de bine remunerați pentru așa ceva.
        La un moment pe vremea lui Sanfira unii insistau să construiască blocuri pentru cadre cu ochi albaștri pe locul spațiilor verzi de pe Careiului la Burdea. Na, aia ne mai trebuia!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.