Ultima actualizare: ieri, 21:59

Locale

FOTO. Lucrările la drumul Livada – Orașu Nou, în grafic. A fost așternut primul strat de asfalt

Lucrările de ranforsare a sistemului rutier pe tronsonul Livada – Orașu-Nou a Drumului național DN19 de la km 154+280 până la km 171+300 sunt în graficul asumat de constructor, pe întreg traseul în lucru fiind așternut primul strat de asfalt, informează Prefectura Satu Mare.

Și al doilea strat de beton asfaltic este pus în operă de la km 154+280 până la km 166+500 respectiv de la sensul giratoriu din Livada până la intrarea în Orașu-Nou. A fost de asemenea lărgită, la propunerea prefectului, banda de rulare în două curbe de pe pasul Mujdeni unde se impunea acest lucru pentru creșterea siguranței circulației rutiere. Menținerea mobilizării bune a executantului și condiții meteo favorabile fac posibilă încadrarea în termenul de patru luni, respectiv luna octombrie 2021.

Prefectul Altfatter Tamas a solicitat în cadrul întâlnirii de astăzi cu directorul Secției Drumuri Naționale Satu Mare, ing. Petru Ardelean informații detaliate privind și celelalte drumuri aflate în competența Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere. În ceea ce privește celelalte tronsoane pe drumurile naționale unde se impun lucrări de întreținere curentă a stratului de uzură, compania care are semnat contractul de mentenanță la interveni după data de 1 septembrie 2021 pentru reparații.

Sursa: Instituția Prefectului Satu Mare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.