Ultima actualizare: azi, 22:25

Locale

FOTO. Tânăr prins drogat la volan, în județul Satu Mare. Avea substanțe interzise asupra lui

Tânăr prins drogat la volan. Polițiștii din cadrul Poliției oraș Negrești Oaș au depistat la data de 25 august, în jurul orei 21.50, pe raza orașului Negrești-Oaș, un autoturism condus de un tânăr, de 24 de ani, din Trip.

În urma testării rapide a persoanei de la volan de către polițiști, cu aparatul JussCheck pentru depistarea din salivă a prezenței substanțelor psihoactive în organism, rezultatul a fost pozitiv. De asemenea, în urma controlului efectuat, polițiștii au depistat în interiorul autoturismului o substanță vegetală de culoare verde-olive și mai multe filtre pentru țigară, care au fost ridicate în vederea confiscării, urmând a fi înaintate polițiștilor din cadrul Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate pentru continuarea cercetărilor.

Totodată, polițiștii negreșteni au întocmit un dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de conducerea unui autovehicul de către o persoană sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

Sursa: IPJ Satu Mare

3 comentarii

  1. Gogu Stiuc Răspunde

    Cred ca cel putin 50% dintre putzoii “tineriada” care au venit sa se relaxeze o luna de zile in ROMANIA poseda astfel de “substanta vegetatala verde olive” ori alte substante,jumatate dintre ei conduc fara permis iar cealalta jumatate cu alcool si droguri.E raiul derbedeilor in comunele osenesti ramase fara politie din cauza desfiintarii posturilor de politie,unde rar mai calca cate-un echipaj,doar daca se solicita la vreun eveniment.

  2. H&R Răspunde

    Bun pentru oricare partid. Alcoolisti, drogati etc. Romania eu asa te iubesc!

  3. Cezar Răspunde

    Oare are legatura cu consilierul local de la Negresti Oas prin drogat si cu droguri in buzunar?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.