Ultima actualizare: azi, 15:55

Locale

Coronavirus Satu Mare: 11 cazuri noi în ultimele 24 de ore

Până astăzi, 26 august, pe teritoriul României au fost confirmate 1.093.924 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus (COVID-19). 1.053.091 de pacienți au fost declarați vindecați.

În urma testelor efectuate la nivel național, față de ultima raportare, au fost înregistrate 953 de cazuri noi de persoane infectate cu SARS – CoV – 2 (COVID – 19), acestea fiind cazuri care nu au mai avut anterior un test pozitiv. Distribuția pe județe a cazurilor per total și a celor noi o regăsiți în tabelul de mai jos:

Până astăzi, 34.471 de persoane diagnosticate cu infecție cu SARS – CoV – 2 au decedat. În intervalul 25.08.2021 (10:00) – 26.08.2021 (10:00) au fost raportate de către INSP 18 decese (9 bărbați și 9 femei), ale unor pacienți infectați cu noul coronavirus, internați în spitalele din Argeș, Bihor, Brăila, Botoșani, Cluj, Caraș-Severin, Galați, Giurgiu, Mureș, Neamț, Sibiu, Sălaj, Prahova și Municipiul București.

Unul dintre aceste decese este anterior intervalului mai sus menționat și a fost introdus în baza de date, la solicitarea Ministerului Sănătății, de către Direcțiile de Sănătate Publică din țară, în urma verificărilor efectuate. Decesul s-a produs în luna iulie 2021, în Municipiul București.

Dintre cele 18 decese, 1 a fost înregistrat la categoria de vârstă 30-39 de ani, 1 la categoria 40-49 ani, 5 la categoria de vârstă 60-69 ani, 6 la categoria de vârstă 70-79 ani și 5 la categoria de vârstă peste 80 ani. 17 dintre decesele înregistrate sunt ale unor pacienți care au prezentat comorbidități, iar pentru 1 pacient decedat nu au fost raportate comorbidități până în prezent.

În unitățile sanitare de profil, numărul total de persoane internate cu COVID-19 este de 1.658. Dintre acestea, 228 sunt internate la ATI.

 

20 comentarii

  1. USR PLUS (căcat) Răspunde

    11 mii….

  2. office Răspunde

    “30% din cazuri necesită terapie intensivă la Institutul Marius Nasta”, a declarat managerul Institutului “Marius Nasta”, Beatrice Mahler, la un post TV.
    “Pacientul care a venit ieri ne-a uimit pe toți. Este vorba despre un pacient care a venit cu mașina până în curtea spitalului, după care a intrat în terapie intensivă. Este surprinzător acest lucru. A venit cu o stare de hipoxemie importantă, un risc pentru el ca șofer la volan, este un risc și pentru ceilalți din trafic. O stare de boală pe care n-a perceput-o cât era de gravă. Pentru a-și corecta nivelul de oxigen, colegii au decis că cea mai bună metodă este ventilația non invazivă la terapie intensivă. Oamenii nu sesizează cât de grav le sunt afectați plămânii și amână prezentarea la spital. Acest lucru este îngrijorător.

    • Sătul Răspunde

      Bă,dar mai lăsați-ne cu articole copiate de pe diferite site-uri. Scrieți-va părerea voastră dacă vă poate debita mintea ceva, indiferent ce. Toată ziua lătrăii covidului postează articole luate de pe net.

      • .. Răspunde

        O parere de ,,, trei puncte.

        • ... Răspunde

          Din curiozitate am intrat și văd că îmi duceți dorul. Repet, nu eu am scris comentariul de mai sus și de fapt de 24 de ore nu am scris nici un fel de comentariu, nici ca @…, nici ca și altcineva. De astăzi nu o să mai scriu deloc indiferent care ce scrie în numele meu. De fapt nici o să mai accesez siteul ăsta catastrofă.
          Pentru cei care se pretind ziariști și administrează site-ul le recomand să pună mâna pe carte pentru că ce produc este mai mult decât execrabil. Vă doresc la revedere! Iar dacă se supără e dreptul lor și treaba lor. Puțin îmi pasă. Știu că vă veți descurca și fără să vă citesc. Ziar catastrofă exact pentru un oraș mizerabil pe măsură.

      • NeSatul Răspunde

        Mai bine articole decat parerea ta @Altu , tu dezinformezi la greu !

        • Altu Răspunde

          Nesătul, dacă îi spun lui tată-tău că mă-ta te-o făcut cu vecinul, îi dezinformare sau adevăr?🤔

    • AziNu Răspunde

      @office pe tine te-o socat cuvintele alea , motiv pt care imprastii cacatu mai departe

  3. @info Răspunde

    Cum p..a m..i!? Israel raportează peste 10.000 de cazuri noi, pentru prima dată după luna ianuarie
    Israelul a raportat peste 10.000 de cazuri noi COVID-19 în 24 de ore pentru prima dată de la jumătatea lunii ianuarie. Situaţia este cel puţin ciudată în condiţiile în care aproape 59% din totalul populaţiei israeliene a fost vaccinată cu schemă completă şi aproape 19% dintre rezidenţi au primit cea de-a treia doză de vaccin.

    • Cetateanul Răspunde

      Ca si la noi, dronele ultra-ortodoxe refuza vaccinarea, dar participa la sesiuni de spalare pe creier colective in numar mare, de aici si rata de infectare mare!

    • x-ulescu Răspunde

      or fi facand si ei ,,vaccinarea la chiuveta ? asa cum zice doctoru din Timisoara ,? adica medicii arunca vaccinu la chiuveta si dau adeverinta ,fara sa-i vaccineze pe pacienti ? asta e ultima explicatie romaneasca a imbolnavirilor de covid acelor vaccinati , aici poate ,dar in ISRAEL ??

    • Statistic Răspunde

      Vezi numarul de nevaccinati , posibil al celor “fictive “, etc ,

  4. Alex Răspunde

    😭😁😭😁🤣😭😂 Bah da nu v-ați plictisit de comentat sa subiectul asta de 2 ani va tot certați,contraziceți că o placa stricată. Patetici

    • Altu Răspunde

      Alex,stai și tu în carantina p..i pt un nas înfundat și să vezi cum faci orice să treacă timpul.

  5. @info Răspunde

    Prezentatoare moartă din cauza complicaţiilor provocate de vaccinul AstraZeneca
    O prezentatoare a BBC Radio Newcastle a murit din cauza complicaţiilor provocate de vaccinul AstraZeneca, a concluzionat joi medicul legist, potrivit The Guardian.

    Lisa Shaw, în vârstă de 44 de ani, a murit în luna mai, după trei săptămâni de când primise prima doză de vaccin, a fost prezentat joi în proces

  6. Adevaratele Stiri Răspunde

    Saptamana 16-22 august: 80.4% din cazurile noi sunt nevaccinati; 94.7% din decese de Covid sunt nevaccinati, 4% vaccinati, dar incomplet

    Saptamana 9-15 august: 82.4% din cazuri sunt nevaccinati; 97% din decese – nevaccinati, 3% vaccinati, dar incomplet

    Saptamana 2-8 august: 81.2% din cazuri sunt nevaccinati; 76.9% din decese – nevaccinati, 23.1% vaccinati, dar cu schema incompleta

    Saptamana 26 iulie – 1 august: 81.5% din cazuri – nevaccinati; 85.7% din decese – nevaccinati, 14.3% vaccinati incomplet

    Sursa: rapoartele saptamanale INSP – https://www.cnscbt.ro/index.php/analiza-cazuri-confirmate-covid19

    O sa bag asta zilnic, pana cand presa locala va publica si aceste date.

    SI SA ISI BAGE NASU-N BUDA SHOSHOCII AUROLACI DE CIUDA

  7. @info Răspunde

    Nicolae Dică are COVID-19 şi va rata meciurile echipei naţionale. Antrenorul a fost vaccinat în februarie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.