Ultima actualizare: azi, 19:32

Locale

FOTO/VIDEO. Acțiune inedită. Cafea și sfaturi oferite de polițiștii sătmăreni șoferilor

Polițiștii rutieri sătmăreni continuă activitățile preventiv-informative, în vederea reducerii numărului de accidente rutiere. Cu ocazia acțiunii desfășurate în această dimineață, polițiștii au oferit conducătorilor auto, pe lângă recomandări pentru călătorii în siguranță, și o cafea, cu scopul preîntâmpinării oboselii acumulate la volan.

Pentru a preveni accidentele de circulație, polițiștii rutieri recomandă:

– Nu conduceți dacă simțiți cea mai mică urmă de  oboseală!

–  Faceți pauze, cel puțin o dată la 2 ore, pentru a nu se instala starea de oboseală și pentru preveni implicarea în evenimente rutiere!

Efectele oboselii sunt comparabile cu cele ale conducerii sub influența alcoolului. La fel ca alcoolul, somnolența scade timpii de reacție la volan și crește riscul de a fi implicat într-un eveniment rutier.

– Adaptați permanent viteza de deplasare la condițiile de drum, de trafic și cele meteo!

– Nu conduceți sub influența băuturilor alcoolice!

Scopul acestor acțiunii este acela de a-i determina pe participanții la trafic să respecte reglementările în materie de circulație pe drumurile publice!

 

Un comentariu

  1. Pupãzãu Răspunde

    Astia or fost campioni pe sate la dat cu grebla in porumb la ce fizic optim de pulitisti au…doua fatuci care nu-s in stare sa ridice dosaru cu probe de pe masa si unu ce-si asteapta cuponu de pensie dintr-un moment in altul…ce sa faca astia…vai steaua lor…cred ca de aia i-au si pus pe post de ospatari de imparta cafele…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.