Ultima actualizare: ieri, 19:37

Locale

FOTO/VIDEO. Rezultate concrete la Pearl Beauty Center Satu Mare. Cum poţi obţine 30% REDUCERE la primul tratament

Aparate de înfrumusețare pe care le găseam până acum doar în marile orașe din România sau Ungaria se regăsesc de acum la centrul de înfrumusețare Pearl Beauty din Satu Mare.

Rezultatele din imaginile prezente în acest articolul au fost obținute cu ajutorul  tratamentelor de remodelare corporală disponibile la Pearl Beauty Center Satu Mare. Au fost combinate tratamente de criolipoliză, anti-celulită și slăbire cu eXimia și câteva ședințe de presoterapie medicală.

REDUCERE 30% pentru clienții noi

Dacă nu ai mai fost pe la noi până în prezent, poți beneficia de 30% REDUCERE la primul tratament. Pentru a obține reducerea de 30% trebuie să folosiți codul PORTALSM la achitare.

CONSULTAȚIE GRATUITĂ

Suntem aici ca să te ajutăm să ajungi la rezultatele dorite și primul pas este să afli care dintre tratamente ți s-ar potrivi pentru a-ți atinge obiectivul. Programează-te la o consultație gratuită și vei afla tot ce trebuie să știi, nu te costă nimic, cafeaua sau ceaiul este de asemenea din partea noastră.

Îți vom prezenta tratamentele noastre de slăbit și anticelulită și vom discuta ce schemă de tratament ți s-ar potrivi și ce costuri implică.

Sună și programează-te la consultația gratuită : 0756045281

 

Aparatele noastre sunt create de medici renumiți și sunt create în Spania sau Italia.

Din Spania am adus aparatul de criolipoliză Criocuum, a primit clasa medicală și face parte din câteva centre de top din întreaga lume. Creat cu ajutorul medicilor spanioli este unul dintre cele mai eficiente aparate reducând stratul de grăsime cu până la 45%. Este singurul tratament non-invaziv ce poate elimina definitiv grăsimea în exces prin înghețarea celulelor adipoase.

Prezentare Video Criolipoliză

 

 

Sună și programează-te la consultația gratuită : 0756045281

 

Congresul Internațional de Medicină Anti-Aging a declarat recent că Eximia HR 77 Platinum este “Cel mai bun echipament de slăbit”. Nici nu este de mirare, medicii din Italia perfecționează această tehnologie de peste 10 ani. Iată ce spun câteva dintre numeroasele vedete care apelează la Eximia.

 

Prezentare Video cu JOJO la Eximia HR 77 Platinum

 

Prezentare Video cu Adina Buzatu la Eximia HR 77 Platinum

 

 

Investiție de peste 200.000 Euro

Nu mai este nevoie să mergi în București, Budapesta sau altă capitală pentru a te bucura de cele mai noi tehnologii de înfrumusețare. Am adus în Satu Mare cele mai bune aparate pentru tine, atât pentru  slăbit și remodelare corporală cât și pentru tratamente faciale și epilare definitivă. Avem unul dintre cele mai performante lasere din Europa de la liderii mondiali Syneron Candela.

 

 

Un alt exemplu de aparat care oferă rezultate atât de remarcabile încât rata de satisfacție este aproape de 100%. La tratamente faciale folosim un aparat de lifting facial ce poate înlocui cu succes liftingul chirurgical.

Află mai multe pe pearlbeauty.ro sau sună la 0756045281 (română/maghiară).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.