Ultima actualizare: ieri, 22:26

Naţionale

Gest extrem! O fată de 16 ani a omorât un bărbat în timp ce voia să o violeze

O fată de 16 ani a înjunghiat mortal un bărbat de 41 de ani, care a sechestrat-o luni noapte într-un apartament din Piatra Neamț. Speriată, tânăra a luat un cuțit și a început să-l lovească de mai multe ori.

Incidentul a avut loc luni noaptea, în jurul orei 1.00. O tânără în vârstă de 16 ani a anunțat printr-un apel la 112 că a fost sechestrată într-un apartament din Piatra Neamț și că l-a înjunghiat pe cel care o ținea cu forța în apartament, pentru a se apăra când acesta a încercat să o violeze.

Potrivit stiri-neamt.ro, fata de 16 ani, din localitatea Dochia, ar fi fost ademenită la locuința bărbatului, după ce acesta i-ar fi promis un loc de muncă. Când a ajuns în apartamentul bărbatului, acesta ar fi încercat să o violeze. Tânăra nu a reușit să fugă pentru că ușa fusese încuiată și a luat un cuțit cu care l-a înjunghiat mortal pe bărbat.

Minora a fost găsită într-un apartament din Piatra Neamț, alături de cadavrul unui bărbat în vârstă de 41 de ani, din județul Brașov.

Potrivit anchetatorilor, acesta a fost înjunghiat în zona toracică.

Cercetările au fost preluate de Parchetul de pe lângă Tribunalul Neamț.

Sursa: Digi24

6 comentarii

  1. H&R Răspunde

    Gest extrem? Hmmm, ce sa zic in Romania era normal sa o violeze. De aceea au fost lasati liber infractorii si puscariasii.

  2. HH Răspunde

    Decorat de presedinte cu Ordinul național „Steaua României”.

  3. ... Răspunde

    La cum se judecă pe la noi poate vom afla în timp că ea e vinovata că l-a ațâțat pe decedat cu hormonii în exces!?!? Sau că fapta nu există??? Și cine plătește acum despăgubiri???

  4. radical2 Răspunde

    Bine a facut. Toate felicitarile noastre pentru curaj. Pacat ca politia si instantele INcompetente o sa ii strice viitorul, Desii fata are teluri in viata si nu are nicio defectiune mentala. A procedat asa din cauza ca era speriata . Si altii ar fi facut la fel. Nu mi se pare de condamnat. Si nu mi se pare corect sa ii strice cineva viitorul din cauza unui cretin.

  5. Vlad Tepes Răspunde

    Legitima aparare !!!
    Sper ca inca mai avem judecatori in tara asta !!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.