Ultima actualizare: ieri, 21:59

Naţionale

Idee inedită la vama din Bihor! Polițiștii le-au oferit apă și cafea celor ce au intrat în țară

Idee inedită la vama din Bihor! Polițiștii le-au oferit apă și cafea celor ce au intrat în țară. Pe fondul fluxului mare de cetăţeni care intră în ţară, poliţiştii de prevenire din Bihor au desfăşurat, vineri seară, o misiune inedită. Pentru a preveni oboseala la volan, ei au împărţit apă şi cafea turiştilor care au intrat în ţară prin punctul de trecere a frontierei Borş.

„Acţiunea s-a petrecut pe Şoseaua Borşului. Astfel, poliţiştii le-au acordat turiştilor prilejul de a se revigora înainte de a-şi continua călătoria, cât şi recomandări preventive utile cu privire la conducerea pe timp de noapte şi conducerea preventivă, precum şi pentru a preveni implicarea acestora în accidente rutiere”, a transmis ofiţerul de presă al Poliţiei Bihor, Ioana Lascău.

Astfel de acţiuni preventive au loc pe întreg parcursul sezonului estival în Bihor, atât în Punctul de Trecere al Frontierei Borş, cât şi în staţiunile turistice Băile Felix, 1 Mai şi zona montană Boga – Padiş, a mai precizat reprezentanta Poliţiei Bihor.

Sursa: eBihoreanul

2 comentarii

  1. Nae Răspunde

    Buna initiativa, in opinia mea “apa ,Da”, “cafea, Nu”.

  2. Dodiq Răspunde

    Merita tot respectul

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.