Ultima actualizare: azi, 21:59

Locale

Scandal între doi concubini, în Micro 17. A intervenit Poliția

La data de 14 august, în jurul orelor 22:55, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare au fost sesizați prin apel 112, de către o persoană anonimă, cu privire la faptul că în zona Micro 17 din municipiul Satu Mare un bărbat ar amenința cu un topor, o femeie.

Ajunși la fața locului polițiștii au constatat faptul că între un bărbat, de 59 de ani și concubina acestuia, de 34 de ani, ambii din Satu Mare, s-a iscat un conflict. Asupra bărbatului și în zona în care s-a desfășurat conflictul, nu s-a găsit niciun topor sau vreun obiect contondent.

Polițiștii au aplanat conflictul și l-au sancționat contravențional pe bărbat pentru tulburarea liniștii publice.

Sursa: IPJ Satu Mare

5 comentarii

  1. Breiching Nius Răspunde

    Gunoaie de pe Ostrovului…

  2. 🤔🤔🤔 Răspunde

    S-au certat care să fie deasupra?🤔🤔😱

  3. Gheorghe Răspunde

    Totul a început de la dorințe și putințe.
    Ea dorea,voia muuult,muuult(tânără și nelinistita)el putea doar puțiiin,puțintel de tot(bătrân și linistit)ceea ce pe ea a nemultumut-o profund.
    Când s-au plăcut prima data ea avea abia 24 de ani,bună,bună rău,el fiind de 49,se mișca binișor și era mândru ca și,o luat jurincă tânără….amu lo cam lăsat mitraliera și bate scurt și tot mai jos de aceea are probleme cu dânsa încă tânără și bună,bună!!!!
    Aviz celor care se insoara(cupleaza)cu femei care le-ar putea fi fete,nepoate,diferențe enorme de vârstă!Inevitabil te lasă oțelu și madama are nevoi mari care trebuie rezolvate neapărat!!Noroc ca se găsesc întotdeauna binevoitori sa rezolve probleme de genul ăsta.

  4. H&R Răspunde

    Castrat! Problem solved. Si cainii si pisicile se linistesc dupa o castrare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.