Ultima actualizare: ieri, 21:59

Locale

Accident în județ. Un șofer (93 ani) a lovit cu mașina un motociclist

Polițiștii rutieri din cadrul Poliției municipiului Satu Mare au desfășurat ieri 23 septembrie, în jurul orei 17.20, activități de cercetare la fața locului în cazul unui accident rutier produs pe raza localității Odoreu.

Astfel, în urma primelor verificări efectuate la fața locului, polițiștii au stabilit faptul că un bărbat, de 93 de ani, din Odoreu, în timp ce se afla la volanul unui autoturism pe strada Berindan, din localitatea de domiciliu, ajuns la intersecția cu DN 19, a intrat în coliziune cu un motociclu condus, de un tânăr, de 22 de ani, din Orașu Nou.

În urma impactului conducătorul motociclului a suferit răni ușoare fiind transportat la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale. Ambii conducători auto au fost testați cu aparatul alcooltest rezultatele fiind negative.

În cauză cercetările continuă de către polițiști în cazul dosarului penal întocmit sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Sursa: IPJ Satu Mare

 

4 comentarii

  1. Aspi Rina Răspunde

    Bă,ești prost??Bă,ești nebun ??? 93 de ani ????????????????????????????😁

    • Anonim Răspunde

      Ce pretenții .va gândiți la trotineta !

    • Râd de Proști Răspunde

      Ba, esti prost? Da tu crezi ca ala la 93 arata ca tine la 23. Ala o trait o viata sanatoasa bă! . Eu am vazut in Germania batran(cred ca a avut 110 ani🙂, ca abia mergea cu antemergatoru si s-a suit cu greu in masina, la volan, si a condus. Mi-am dat doua palme, ca am crezut ca nu vad bine. Mai umblati prin lume bă! Ca Lumea nu se rezuma la Satu Mare. Si apoi handicapati (in sensul bun al cuvantului) nu conduc? Poate mai bine decat voi, astia normali… la cap.

  2. Qastions pandemic Răspunde

    Pe ăștia în vârstă asta oarecum prinde virusul și mutanții virusului???

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.