Ultima actualizare: azi, 18:51

Locale

Un sătmărean și-a bătut soția până a băgat-o în spital! A intervenit Poliția

La data de 22 septembrie, în jurul orei 18.30, polițiștii din cadrul Secției Poliție Rurală Satu Mare au fost solicitați să intervină la o adresă din localitatea Drăgușeni.

În urma verificărilor efectuate polițiștii au constatat faptul că un bărbat, de 39 de ani, din localitatea Drăgușeni, și-ar fi agresat fizic soția, de 27 de ani, aceasta fiind transportată cu o ambulanță la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale.

Față de bărbatul, de 39 de ani, din Drăgușeni, reținut pentru 24 de ore de polițiști pentru săvârșirea infracțiunilor de violență în familie și lipsire de libertate în mod ilegal, instanța de judecată a dispus măsura arestării preventive pentru 30 de zile.

Sursa: IPJ Satu Mare

 

3 comentarii

  1. Aspi Rina Răspunde

    39 de ani ?27 de ani? La 39 de ani cu o jumatate de litru de palinca la bord/zi tu nu mai faci nimic,si ti-o freaca vecinii,iar tu devii spectator ,victima si agresor !

    • H&R Răspunde

      Vezi? De aceea le place fetelor din Draguseni, baieti unguri. Nu zic ca nu se intampla asa ceva si in acel caz, dar nu in halul asta, si nu asa de des.

      • Virgina Turner Răspunde

        Nu-i vorba, ca “baietii unguri” is niste calugarite… si virgine pedeasupra… Caca-m-as pe spatiul Carpato Pontic Danubian!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.