Ultima actualizare: ieri, 22:25

Locale

Adrian Cozma: Reabilitarea DN19 Livada – Orașu Nou, o lucrare făcută cu responsabilitate

Adrian Cozma a declarat că reabilitarea Drumului Național 19 Livada – Orașu Nou reprezintă ,,o investiție importantă și o lucrare făcută cu responsabilitate”. Deputatul a spus că lucrările vor fi finalizate în aproximativ trei săptămâni.

,,Reabilitarea DN 19 Livada-Orașu Nou e unul dintre proiectele pentru care am depus multă energie și astăzi putem spune că am reușit. O investiție importantă și o lucrare făcută cu responsabilitate. Îi mulțumesc fostului ministru al Transporturilor, Lucian Bode care a monitorizat bine întregul proces de realizare a acestui drum așteptat de întreaga zonă a Oașului. Cu o infrastructură bună se deschid noi oportunități pentru relansarea turismului și a altor activități economice care aduc dezvoltare județului. Cred că suntem pe drumul bun!”, a spus Adrian Cozma.

10 comentarii

  1. radical2 Răspunde

    Responsabilitatea cui? Cine e de vina daca crapa repede?

  2. unu Răspunde

    deja mie greata de acest cozma

  3. Oșan Răspunde

    Nu mai lucrează nimeni unde se asfaltează??? A rămas în aer lucrarea????

  4. Satmareanul Răspunde

    Vedeti cum se freaca de mana PNL-isti … scuze PDL-istii? In fiecare iesire publica, de fiecare data cand ies … la vreo declaratie, automat isi freaca mainile … de parca s-ar bucura ca fac si ei un ban de pe urma lucrarilor.

    Cosma pare a fii un Panait al PNL-ului! Un habarnist total, un imbecil, un prost caruia i sa dat putere … si uite cum cica “generatia noastra” se duce pe Somes cu inganfatii, incompetentii, imbecilii ca astia 2 … Cosma = Panait si Panait = Cosma … doar vorbe, doar putere si ei sunt a tot stiitorul … infometati de putere …

  5. Gogu Stiuc Răspunde

    In vizita sa de lucru, tovarasul Kozma a fost informat ca lucrarea a fost facuta cu “responsabilitate” !! La finalul discutiei a intrebat ce cantitate de “responsabilitate” s-a folosit si daca e de import sau de la noi ??!! No,ase da !!

  6. ... Răspunde

    Un proiect al Ministerului Transporturilor, condus de cel mai eficient ministru USR Cătălin Durlă. Cozma doar isi face campanie electorală. Nu are nici un merit.

  7. Antal Răspunde

    PNL a ajuns un partid format din PDL-iști și PSD-iști. Ultimele achiziții de la PSD sunt Virgil Dragoș -șoferul lui Valer Marian, și Ciprian Bretan, lingăul lui Mircea Govor. Bretan este și un țepar, încasează bani de la suporterii Olimpiei și nu le livrează tricourile promise.

  8. , Răspunde

    Daca nu era asta si rugina, nici in bai nu era

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.