Ultima actualizare: azi, 11:56

Locale

Trei localități din județul Satu Mare au intrat în scenariul roșu

Instituția Prefectului a publicat noi date cu privire la incidența cumulată a cazurilor de COVID-19 la nivelul localităților județului Satu Mare.

Astfel, trei localități din județul Satu Mare, și anume Cămărzana, Bătarci și Târșolț, au intrat în scenariul roșu, în timp ce alte două localități, Tarna Mare și Turț, sunt în scenariul galben.

7 comentarii

  1. @info Răspunde

    Un pacient vaccinat cu schema completă a murit, după ce s-a infectat cu SARS CoV-2, la Sibiu
    de Laura Dinu | 01 Sep 2021 • 13:19

    • Cetateanul Răspunde

      Ai vazut, chiar si asa, sansele de infectare pentru vaccinati sunt mult mai mici decat la nevaccinati!
      Ca si cu vaccinul antigripal, nu te vaccinezi, ai sanse mult mai mari sa faci boala in forma grava!
      Asadar, vaccinati-va!

    • alice Răspunde

      !Fete pentru sex în orașul tău – only4you.site

  2. Adevaratele Stiri Răspunde

    Raport INSP 23-29 august: https://www.cnscbt.ro/index.php/analiza-cazuri-confirmate-covid19/2662-raport-saptamanal-episaptamana34-2021/file

    82.9% din cazurile noi au fost la persoane nevaccinate

    96.8% din decese de Covid au fost la persoane nevaccinate, iar 2.4% la persoane vaccinate cu schema incompleta

    • AziNu Răspunde

      @Adevaratele Stiri, bai pufulete : “94.6% din persoanele decedate aveau cel puțin o comorbiditate asociata. 86% din totalul deceselor au fost la persoane peste 60 ani”
      Deci cei cu comorbiditati si peste 60 de ani vaccinati-va! Restu faceti ce vreti. Scrie in raportul de la Centrul Național de Supraveghere şi Control al Bolilor Transmisibile. Multumim Adevaratele Stiri ca ai scos la iveala adevarul :)))

    • AziNu Răspunde

      Apropo, am sa postez asta de cate ori postezi si tu rapoarte de la Arahat. Fac pariu cu tine ca aia cu 82.9% sunt nevaccinati e FAKE!!! Ca sa convinga nevaccinatii sa se vaccineze. Dar minciuna are picioare scurte. Dupa cum precis nu ai aflat inca, Danemarca o renuntat la imunizarea prin vaccinare dupa ce au vaccinat o mare parte din populatie chiar si cu a 3-a doza fara succes.Singura solutie, sustin ei, e imunizarea pe cale naturala. Si Israelul are tot mai multi pacienti si morti de la covid , mare majoritate vaccinati binenteles , pentru ca Israel i-a vaccinat pe aproape toti. Asa ca e logic sa se umple spitalele cu vaccinati. Si ghici ce: se moare la fel ca inainte de vaccinare. Iar tu, Adevaratele Stiri, daca esti obez sau cu sau ai ceva boli venerice netratate iti recomand vaccinarea 😉

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.