Ultima actualizare: ieri, 22:25

Locale

Ajutor pentru firmele afectate de pandemie: ,,Sunt 358 milioane de euro într-un program de sprijin’’

Firmele afectate de pandemie vor fi sprijinite din fonduri europene, a anunțat, astăzi, primarul municipiului Satu Mare, Kereskenyi Gabor.

,,Sunt 358 milioane de euro într-un program de sprijin pe care secretarul de stat în Ministerul Ministerul Investițiilor și Proiectelor Europene, Csilla Hegedüs, l-a anunțat luni în premieră la Satu Mare. Am spus-o în trecut, când m-am întâlnit cu reprezentanții diverselor sectoare afectate de pandemie, fie că vorbim de HORECA sau de industria textilă, că este nevoie de o strategie națională”, a anunțat edilul într-o postare pe pagina sa de Facebook.


CITEȘTE ȘI:

3 comentarii

  1. altu fără bmw Răspunde

    Dacă se vor da banii ca și anul trecut când patronii firmelor care au trebuit să închidă două luni sau mai mult și-au cumpărat SUV-uri noi din bani pe lângă celelalte existente în loc să-și sprijine sau să-și susțină producția ori angajații atunci e clar. Nu știu, nu verifică asta nimeni?

  2. Lorenzo Lamas Răspunde

    Eu am un simplu PFA.
    Intradevar asa era, eu de un SUV nu am primit dar un ATV nou am putut lua.😀

    • altu fără bmw Răspunde

      Păi gândește atunci cât a primit o firmă cu zece sau zeci de angajați și cifră de afaceri infinit mai mare! Nu înțeleg de ce le-a mai trebuit încă una că nici nu are unde să le mai parcheze !!!?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.