Ultima actualizare: azi, 16:10

Locale

Satu Mare pregătește proiecte prin PNRR. Autobuze electrice, stații de reîncărcare și blocuri

Satu Mare pregătește proiecte prin PNRR, a anunțat, astăzi, primarul Kereskenyi Gabor. Printre proiecte se numără autobuze electrice, stații de reîncărcare sau blocuri pentru profesori și medici.

,,În ziua semnării la București a Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă, la Satu Mare pregătim împreună cu secretarul de stat în Ministerul Ministerul Investițiilor și Proiectelor Europene , Csilla Hegedüs, proiectele pe care le vom implementa în municipiu și în județ.

Pregătim proiecte privind achiziționarea de autobuze electrice, stații de reîncărcare, izolarea termică a blocurilor, reabilitarea clădirilor publice, locuințe de serviciu (profesori și medici) și Muzeul Industrializării.

Doamna Csilla Hegedüs a muncit enorm pentru ca PNRR să fie aprobat de Comisia Europeană, pentru ca România să poată beneficia cât mai repede de aceste fonduri. Pentru ca PNRR să fie un proiect de țară, asumat si implementat de toată clasa politică!”, a anunțat primarul municipiului Satu Mare, într-o postare făcută pe pagina sa de Facebook.

8 comentarii

  1. xpert86 Răspunde

    Numai pentru medici si profesori locuințe de serviciu??, dar pentru ceilalti amărâți nu??????De ce locuințe pentru medici cand au salarii de lux si poti sa-si cumpere lejer din lefuri ????? Oricum fondurile europene nu se vor acorda pentru proiectele propuse de gulerantii județului!!!

    • Vas Răspunde

      Conform principiului “Cine are i se va da, cine nu are i se va lua”

    • HH Răspunde

      Gandire comunista. Ce produc amaratii tai pentru sistem? Precis ca si in clipa asta esti acasa, in chirie si astepti ajutorul social. Ca doar statul are grija de voi.

  2. radical2 Răspunde

    Pfff, toti vrem la stat sa muncim :)) , se pare ca banii din privat nu se intorc inapoi sub nicio forma in mod echilibrat. Poate emigrarea e solutia.

  3. wow Răspunde

    .LASA NE CU SARACI……………..pentru EXPERT niste jeguri puturosi cand au bani fac poula mare da sunt de acord ..PENTRU FRANGHII, SI UN PIC DE SAPUN NUMAI ASA VOM SCAPA DE LEPRE NU SUNT SARACI CI ASTEAPTA SA PRIMEASCA SI DUPA CE AU PRIMIT TE SCUIPA MAM SATURAT NU VOR SI GATA SA MUCEASCA NEGRI SE COMPARA CU PATRONI DUPA CE PRIMESC AJUTOARE SA I IA DRACUU DCA GRESESC SA MA IA SI PE MINE…… .BL 25 VEDETA TOTA ZIUA STAU SI SFIDEAZA LOCATARI .PUN COPIII SA URLE SI SA RUPA TOT CE VAD , PARINTI. ASA ZIS PRIMESC AJUTOARE SI RANJESC TOATA ZIUA IN FATA BLOCULUI ,,PUTORILE DRACULUI PUNETI NISTE CAMERE D L PRIMAR SA VEDETI ,,CA GARDIENII VOR NUMA NORMA DE HRANA SI PENSIE LA 45 ANI NIMIC PT CETATENI CAND AI NEVOIE DE AJOTOR ,,SUNATI LA 112 BA NU SUNATI ,NOI NE OCUPAM NU,MA PARTEA RECLAMATII DE SCANDAL ECT,,ATATE SERVICII DAR NIMNI NU RASPUNE DE NIMIC FACEM POULA MARE CA SUNTEM POLITISTI SI CU ASTA BASTA RUSINE RUSINE RUSINE TREBUIE SA MERGEM DIN TARA ….. MULTUMIM ..SUNT TARE SUPARAT

    • K9 Răspunde

      Se vede inteligenta si harnicia ta . Romania se mandreste cu tine si cei ca tine. Esti exact motivul pentru care suntem pe primul loc in lume la tot. Bravo. Eu zic sa incepi executiile pe stadioane a celor care nu sunt ca tine

  4. a Răspunde

    Ok. Din proiect Satu Mare nu castiga nimic. Adica pe termen lung. Autobusele se vor casa iar Tarr iar isi face plinul de beton.

  5. ciprian Răspunde

    Am mai facut noi trasee pentru toleibuze(alea lungi de nu puteai sa le intorci) si nu s-au folosit deloc cand si-au dat seama ca nu sunt practice, doar ciorile stateau pe ele…nu a dat nimeni cu subsemnatul pentru aceasta investitie nerentabila, iar acum repetam figura

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.