Ultima actualizare: azi, 09:00

Locale

Alți trei sătmăreni infectați cu COVID-19 au decedat

Până astăzi, în județul Satu Mare s-au înregistrat 15.631 îmbolnăviri, 13.956 vindecări și 444 decese cauzate de coronavirus. În ultimele 24 de ore s-au  înregistrat 116 cazuri noi de îmbolnăvire și s-au înregistrat trei decese, o pacientă de 60 de ani la Spitalul Județean de Urgență Satu Mare, o pacientă de 81 și un pacient de 73 de ani la Spitalul Orășenesc Negresti-Oas, persoane cu multiple comorbidități.

Până în prezent au fost efectuate 157.535 teste, din care 966 în cursul zilei precedente. La nivelul județului Satu Mare, în data de 25 septembrie 2021, se află 950 persoane izolate și 851 persoane în carantină la domiciliu sau la locația declarată.

Campania de vaccinare împotriva COVID-19 – situația la data de 25 septembrie 2021:

  • numărul total de persoane vaccinate în ultimele 24 de ore: 388;
  • număr total centre în care s-a realizat vaccinarea: 5 (Ambulatoriul de specialitate Satu Mare, Școala ”Avram Iancu” Satu Mare, Grup Scolar Industrial ”Iuliu Maniu” Carei, Ambulatoriu Spital Negrești-Oaș, PCTF Petea;
  • cabinete de medicină de familie care au început vaccinarea: 65 din care 38 in mediul urban si 27 în mediul rural;
  • vaccinati in cadrul Maratonului Vaccinării: 4.525;
  • numărul total de persoane vaccinate: 94.357;
  • numărul de reacții adverse în ultimele 24 de ore: 0;
  • număr total de reacții adverse: 14 (reacții locale).

Echipele mobile ale MApN au vaccinat 2460 persoane, în 19 locații.

În perioada 24.09.2021, ora 07:15 – 25.09.2021, ora 07:15, prin punctele de frontieră pe sensul de intrare în țară s-au prezentat 2509 persoane, dintre care 321 persoane au intrat în carantină la domiciliu iar 2188 persoane fac excepție de la măsura de carantinare dispusă de DSP.

24 comentarii

  1. MaciLaci Răspunde

    Sunt vaccinat din 15 mai (doza a doua) cu Pfizer-BioNTech. Bine sanatos.

    • Duster Răspunde

      Bravooooooooo!!!!
      Asta am vrut să aud, 💪

    • Duster Răspunde

      Vezi mâine sa nu mai pierzi startul.
      Sănătate 💪😀

    • AziNu Răspunde

      o expirat doza 2. fa-ti un control de anticorpi pana nu ocupi un pat la ATI ,

    • Bubu Răspunde

      Sunt si eu vaccinat din mai 2021 si am covid era sa o mierlesc asa ca dute in mortii matii Maci Laci, cu vaccinu tau cu tot ,

      • gogu Răspunde

        @ Bubu ; unii sunt in stare si sa minta ,numai sa sperie lumea de vaccin ! Propune o solutie ,alta inafara de a te infecta si crapa de covid , ca nu toata lumea are noroc si genetica buna .

    • Bubu Răspunde

      Maci laci ia o placuta suedeza ,si eu sunt vaccinat din mai 2021 si am covid sunt varza era sa o mierlesc asa ca te f….t in gura cu vaccinul tau care nui bun de nimic anul trecut cu 0 vaccinati nu am avut atatia bolnavi

    • The Economist Răspunde

      Ca sa vedeti ca toate au legatura : saptamana aceasta ,agentia de rating Moody’s a ridicat standardul Ungariei la Baa3 , datorita vaccinarii masive care cresc perspectivele economice ,
      in timp ce Romania sta la BBB-
      In acest timp economia din Ungaria merge bine ,dezvoltarea economica si investitiile sunt printre cele mai mari in UE , au cel mai ieftin curent si gaz din UE , romanii tremura de frica facturilor .

  2. Loop Răspunde

    PNL USR PLUS UDMR IOHAOS CIOLANOS HITLER COVID AMBULANT!!!

  3. Lelutica Răspunde

    Științific, asta era și ideea, să moară cei cu multiple comorbidități, iar deoarece autopsiile sunt interzise, nu există malpraxis !!!

    • ... Răspunde

      În perioada de pandemie au decedat 88% din pacienții oncologici aflați în tratament. Astea sunt cifre oficiale. Vă rog frumos “aplaudați” și “felicitați” și voi eroii! Ce economie s-a făcut cu ocazia asta!😱

    • gogu Răspunde

      În ultima săptămână, 5% dintre decese au fost înregistrate la persoane vaccinate cu schema incompletă, și 80,4% din cazurile confirmate de COVID-19 au fost înregistrate la persoane nevaccinate.
      „De la începutul pandemiei până în prezent, 86% din totalul deceselor au fost la persoane de peste 60 de ani, dar reamintesc că în ultima perioadă am avut şi persoane mai tinere decedate, care erau fără comorbidităţi şi erau nevaccinate”

    • covid 19 Răspunde

      @Lelutica, eşti analfabet funcţional. Cum adică ,,ştiinţific”? Poate politic ai vrut să spui.Şi dacă ,,asta era idea” poate ne spui a cu idee era şi cui foloseşte toată tărăşenia.

      • auleu Răspunde

        iti spun eu cui. Climei . Reducerea populatiei pentru combaterea incalizirii globale e treaba discutata de cei care ti-au administrat vaccinul, Acuma o sa vina sa ma injure toti mujistii ca am dreptate . Asta e , sugeti o doza

        • AntiFace Răspunde

          Ma da prost esti, deci conform tie si ideii lui Bill Gates, americanii distrug propria tara cu vaccin, si pe restul, cu care au relatii economice din care castiga, si lasa pe chinezi si rusi sa se dezvolte liberi de vaccinul american. Se vede educatia si gandirea precara in Ro…. Esti prost, ramai prost, traiesti prost!

    • Dr Haus Răspunde

      @ Lelutica : Si ce sa stabileasca autopsia ? ca pacientul a murit calcat de tren ????
      Mai bine stai la cratitza , astea nu sunt pt tine !!!!!

      • @Dr Haus Răspunde

        @Dr Haus. Păi să stabilească ce are de stabilit! Înainte de pandemie dacă virgulă careva medic nu cerea autopsie la o moarte suspectă știi și tu ce pățea. Acuma la mulți le vine mănușa situația. Nu știu sigur cauza morții dar îi curgeau înainte de a muri mucii zbang diagnostic covid. Iar dacă careva comentează zbangtrosc îl faceți anti. Apoi vă mirați că stăm prost la cifre? Păi nu-i normal dacă orice mișcă îl băgați la decedat CU covid? Atenție, nu DE covid! Exact așa toți pacienții oncologici care s-au pozitivat în spitale sau la tratamente puteau fi calculați la decedat cu cancer.

        • Dr Haus Răspunde

          “Disteptule “, nu e nevoie de autopsie cand se vede afectarea grava a plamanilor la CT sau RMN …sub limita de supravietuire .Apropo , cum stai cu pulsoximetrul ? Si cu Puloximetrul ? ca virusul afecteaza mai multe functii …

        • .... Răspunde

          mare creier de omida esti ….deci daca cade de la etajul 10 un bolnav de diabet , ar trebui sa fie trecut la motivul decesului : diabet ?>?????

  4. vasilescu Răspunde

    Un tânăr în vârstă de 26 de ani, din Covasna, care era nevaccinat împotriva COVID-19, a murit, după ce s-a infectat cu virusul SARS-CoV-2.

    • AziNu Răspunde

      Clar .Am zis si luna trecuta. Moare un tanar in Romania si tremura 10 milioane . Vezi sa nu te calce vreo masina . Stai in casa

      • AziDa Răspunde

        Credeam ca doar te faci ca esti bou, dar vad ca nu… Ce luna trecuta, in fiecare zi mor 2 tineri, nesimtitule.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.