Ultima actualizare: azi, 21:59

Locale

Coronavirus Satu Mare: 116 cazuri noi în județ, în ultimele 24 de ore

În ultimele 24 de ore, în România au fost înregistrate 7.676 de cazuri noi de infectare cu coronavirus, iar 145 de pacienți au murit. În județul Satu Mare, în ultimele 24 de ore, s-au înregistrat 116 cazuri noi de COVID-19.

Până în 25 septembrie, în România au fost înregistrate 1.187.773 de cazuri de infectare cu noul coronavirus (COVID – 19), dintre care 657 sunt ale unor pacienți reinfectați, testați pozitiv la o perioadă mai mare de 180 de zile după prima infectare. 1.096.136 de pacienți au fost declarați vindecați.

În ultimele 24 de ore au fost înregistrate 7.676 de cazuri noi de persoane infectate cu SARS – CoV – 2 (COVID – 19), dintre care 143 sunt ale unor pacienți reinfectați, testați pozitiv la o perioadă mai mare de 180 de zile după prima infectare. Până astăzi, 36.230 de persoane diagnosticate cu infecție cu SARS – CoV – 2 au decedat.

În intervalul 23.09.2021 (10:00) – 24.09.2021 (10:00) au fost raportate de către INSP 145 de decese (78 bărbați și 67 femei), ale unor pacienți infectați cu noul coronavirus, internați în spitalele din Alba, Arad, Argeș, Bacău, Bihor, Bistrița-Năsăud, Botoșani, Brăila, Buzău, Caraș-Severin, Călărași, Cluj, Constanța, Covasna, Dâmbovița, Dolj, Galați, Gorj, Harghita, Hunedoara, Ialomița, Iași, Maramureș, Mehedinți, Mureș, Neamț, Olt, Prahova, Satu Mare, Sălaj, Sibiu, Suceava, Timiș, Vaslui, Vrancea și Municipiul București.

Nu au fost raportate decese anterioare intervalului de referință.

În unitățile sanitare de profil, numărul total de persoane internate cu COVID-19 este de 9.476. Dintre acestea, 1.116 sunt internate la ATI.

 

19 comentarii

  1. Geza Răspunde

    Sigur ca da!!trimiteti organele in Solidarității la Santec !!ca unul nu poarta masca !!nici vânzătoarele !!

  2. MaciLaci Răspunde

    Sunt vaccinat din 15 mai (doza a doua) cu Pfizer-BioNTech. Bine sanatos.

    • ... Răspunde

      Să-ți povestesc de prietenul vaccinat relativ recent și a făcut iar covid? Acum stă acasă și se simte rău? Asta tot cu vaccin și nu e la chiuvetă. Așa că ….

      • .... Răspunde

        Artista Theo Rose a fost infectată pentru a doua oară cu virusul Sars-Cov-2.
        Recent, Theo Rose le-a transmis admiratorilor săi din mediul online că a crezut că este vorba despre o răceală mai puternică, dar după câteva teste, rezultatul a fost pozitiv, iar diagnosticul a fost unul clar: COVID-19.

        „Oameni buni,
        Zilele trecute nu m-am simtit prea bine. Am simtit ca ma ia o raceala, drept urmare am stat acasa, cu scopul de a face o pauza vocala pentru a putea onora cantarile de saptamana asta.
        Aseara am facut un test rapid, care a iesit pozitiv.

        La orele 3:00 ale diminetii am plecat sa ma testez la o sectie de testare pcr non-stop. Astazi am primit rezultatul, care este pozitiv. a simt ok, din fericire simptomele nu difera cu mult fata de cele din luna noiembrie, de anul trecut, pentru ca da, am mai fost infectata o data. Imi cer scuze fata de oamenii care ma asteptau sa le cant si ma bucur totodata ca am actionat la timp si nu am imbolnavit pe nimeni. Aveti grija de voi si de ai vostri!”

      • gogu Răspunde

        Un bărbat care s-a infectat a doua oară cu virusul SARS-CoV-2 a murit .
        Întrebarea “Au oamenii imunitate la SARS-CoV-2 după ce se infectează, și, dacă da, pentru cât timp?”, a devenit mai prezentă acum că oamenii de știință au găsit tot mai multe cazuri de persoane care se infectează cu coronavirus de două ori. Si o femeie a murit după a doua infectare. Cercetătorii încă încearcă să-și dea seama de tot ce implică reinfectarea și ramificațiile acesteia, în efortul de a sfârși cea mai gravă pandemie din ultima sută de ani.Un număr de studii au concluzionat că oamenii produc anticorpi până la 7 luni după infecție.In
        cazurile depistate de BNO News unde se știau toate detaliile, a doua infectare a produs simptome mai intense decât prima, iar în cinci dintre ele a produs o boală gravă. Cercetătorii cred că un motiv pentru aceasta este că la a doua ocazie pacientul a fost expus la o doză mai mare sau mai virulentă a virusului.
        Imunitate limitată: anticorpii dispar după infectarea cu coronavirus
        Potrivit unui nou Studiu Rheinland, realizat în regiunea oraşului Bonn, protecţia cu anticorpi este temporar limitată după varianta usoară sau asimptomatică a COVID-19.Cine a trecut deja printr-o infecţie cu coronavirus este iniţial protejat de o nouă îmbolnăvire, pentru că sistemul imunitar şi-a creat deja anticorpii necesari. După o anumită perioadă, însă, aceşti anticorpi dispar.

        • AziNu Răspunde

          La fel si la vaccinati , gogule. Cine a murit de la covid si a fost vaccinat , a murit din cauza ca trecusera 6 luni de la ultima doza. Poate vaccinul nu mai avea efect de 2 luni.Nu ai de unde sa sti. Observ cu cat interes incercati sa convingeti oamenii ca suntem intr-o pandemie mortala. Dar sa nu uitam ca nici tu , nici prietenii tai nu cunosc pe nimeni personal care a murit de la covid, decat daca era bolnav cu alte boli. Auziti cu toti ca unu o murit incolo altul incoace. Si daca moare un tanar din 1 milion nu inseamna ca era sanatos. Era obez poate si nu numa. Multi grasi in tzara asta. Urca 2 etaje si le crapa inima. Am vazut copii obezi , mai lati decat inalti. Am mai vazut inainte de covid 4000 de cazuri de gripa pe zii si zeci de mii de cazuri de viroze respiratorii pe zii. Nu mai moare nimeni de la gripe! Nu mai face nimeni viroze respiratorii. Ne curg mucii, facem un test rapid deala care da 90% rezultate false si ne culcam pe burta. Iara treaba asta ca 80% nevaccinati in spitale e pentru ca daca s-ar vaccina 90% din populatie, am avea 80% vaccinati internati. Vedeti Israel si nu numai. Dar voi nu stiti matematica, asteptati raspunsul de la Arahat care nu stie cum sa ne mai convinga sa ne vaccinam. Nu ma vaccinez pana nu vorbim de pandemie in sensul bun al cuvantului. Nu ma vaccinez atata timp cat la tv se minte cu nerusinare doar ca sa ma convinga sa ma vaccinez. Nu ma vaccinez pentru ca tu, daca te-ai vaccinat esti protejat si nu ai de ce sa iti faci griji ca eu sunt nevaccinat. Nu ma vaccinez pentru ca pastrez normele de igiena, distantare sociala si tot ce trebuie ca sa nu le transmit mai departe la aia cu probleme de sanatate si carora le recomand vaccinul doar pentru simplu motiv ca daca tot e bolnav poate o sa il protejeze. Numa ca vine Arahat si spune ca cei ce mor vaccinati au avut comorbiditati. Ca de altfel si cei nevaccinati care mor. Cine comenteaza aiurea, sa isi vada de vaccinul lui si de problemele lui

      • 3stele nu puncte Răspunde

        Parca ziceai mare si tare ca nu esti antivaccinist,ca esti vaccinat … da nu scapi o ocazie sa latrii impotriva .Esti mult mai rau ca pescarul care nu mananca peste .Am intalnit unul , la plecare dona la cel cu captura mai putina…

        • AziPoateCaDa Răspunde

          Asta e unul cu multiple personalitati!

          • AziNu

            imi su*g p^(a daca eu nu sunt puncte puncte si nici nu am alte nick-uri ascunse?

          • AziNu

            Si sa iti mai spun eu ceva fraierica : 3stele nu puncte si AziPoateCaDa sunteti unu si acelasi. Iti sug p87a daca nu!

      • .... Răspunde

        În ultimele 24 de ore au fost înregistrate 6.333 de cazuri noi de persoane infectate cu SARS – CoV – 2 (COVID – 19), dintre care 164 sunt ale unor pacienți reinfectați …

    • Rational Răspunde

      @MaciLaci mai așteaptă vreo doi ani să vezi cum vei fi. Doar ai primit vaccinul gratuit și de obicei ce e gratuit de la guvern nu e a bună. Ști de ce???? Hai sat- ți explic și ție și celorlalți care faceți pe voi de frică ca o să vă îmbolnăviți de la nevaccinati. Cred
      cu tărie ca la ora actuală voi cei vaccinați sunteți cei care veți răspândi virusul sau în timp veți avea tot felul de probleme medicale ( asta e o părere personală și nu doresc sa jignesc pe nimeni). Mă sună o rudă, un individ scorțos, la costum și în pat, tuns proaspăt mereu, cu pantofii de lac impecabili.
      Băi, voi sunteți cei din urmă din Europa la vaccinare. Chiar credeți că toți europenii sunt tâmpiți, și voi deștepți?
      Frate, nu credem că cineva e tâmpit. Dar stai să-ți explic.
      Noi am stat la coadă trei zile la butelii.
      Noi ne-am înghesuit la pâine.
      Noi am mâncat pe cartelă mânjită cu creionul de o vânzătoare ciufută.
      Noi am găsit carne cand magazinul era gol.
      Noi am dat șpagă la medic, asistente, femei de serviciu.
      Noi am împins mașina pe zăpadă, n-aveam depanare.
      Noi am făcut cafeaua la ibric, espresor credeam că e un ziar.
      Noi am avut pește pe tveu, miaunel, rumburak.
      Noi am făcut Cruce cu limba.
      Noi am spus bancuri cu Ceașcă, am ascultat Europa liberă.
      Noi am supraviețuit. Și știm ce e aia dictatură. Am recunoscut-o. Am văzut ce înseamnă securitate, bestii, milițieni, girofar, manifestații. Și vedem acum că se întoarce sub pretextul sanitar aberant.
      Noi am trăit cu turte de făină, în timp ce tineretul tâmp de azi se smiorcăie la felurile de cafea.
      Noi știm cât de hâd e sistemul.
      Și mai știm ceva esențial și devastator.
      CĂ NIMENI NICIODATĂ NU NE-A DAT CEVA PE GRATIS.
      DECÂT MOARTE.

  3. H&R Răspunde

    Mda si inca ceva! Sa nu-mi spuneti/scrieti ca in aceste 7 localitati pe timpul carantinarii/izolarii au respectat carantina/izolarea si nimeni nu a iesit niciunde, nu au iesit pana in Negresti-Oas , Satu Mare sau in alte localitati, ca imi tau pwla! Si tot au iesit bine. Mai intelege cineva virusul asta?

    Apropo Camarzana:
    https://portalsm.ro/2021/06/localitatea-din-judet-in-care-nu-se-vaccineaza-nimeni-primarul-si-medicul-refuza-sa-se-implice/

    “Cămărzana de la 8,22 la 1,23” !

    Magyarul is jo ha megmagyarázzák, mert románul, hogy nem magyarázzák meg az már 100% biztos!
    Puteti sa-mi explicati si pe limba maghiara, ca pe limba romana nu o sa puteti explica, mnoah ala e 100%!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.