Ultima actualizare: azi, 11:56

Locale

Atenție! Nu se va mai intra în Marea Britanie cu cartea de identitate. Pașaportul devine obligatoriu

Pasagerii cu destinația Marea Britanie trebuie să prezinte un paşaport începând cu luna octombrie. Pasagerii care prezintă o carte de identitate – și nu pașaport –  la intrarea în Regatul Unit vor fi refuzaţi la graniţă şi vor fi consideraţi „pasageri inadmisibili”.

,,Până în 2025, singurii pasageri exceptaţi de la regulă sunt cetăţenii din Uniunea Europeană care au permis de reşedinţă temporară sau statutul de rezident permanent în Marea Britanie”, subliniază compania WizzAir într-un comunicat.

De altfel, reprezentanții Wizz Air anunță că nu vor accepta la bordul avioanelor companiei pasageri care vor să intre în Regatul Unit cu o carte de identitate.

Compania de transport aerian sfătuieşte pasagerii să pregătească paşapoarte valide în cursul acestei luni.

 

7 comentarii

  1. Szatmari Răspunde

    Acuma sincer pe taranii acestea romani, jet be jet, eu nu as lasa nici cu pasaport, eventual cu un glont in cap.
    Le sta capul numai la prostii, curve, droguri, spargeri, furturi etc.
    Unu nu am vazut acolo sa castige bani cinstit.
    Cel care face bani acolo face numai cu prostii, nicidecum cu MUNCA!!

    • @Szatmari Răspunde

      @Szatmari : …… jet pe jet ….. ?🤔😱😲🤪🤫

      • Nicaierisipestetot Răspunde

        @szatmari.
        Probabil și tu ești un/o stresat/ă care trăiește din ajutor social ori de pe o zi pe alta. Prima dată învață limba română și apoi comentează. În mod sigur mulți “țărani ” precum comentai, fac prostii și nu ne aduc cinste, dar sa fi sigur/ă că sunt acolo români care lucrează cinstit și is apreciați de englezi! Asa ca ….jet “românule”!

    • Gheorghe Răspunde

      Szatmari,ceea ce scrii tu aici este parerea ta personala.Incerc sa o respect
      Daca zici ca nu ai vazut pe vreunul sa castige cinstit atunci te-ai dat de gol,inseamna ca tu ai frecventat doar acele locuri rau-famate unde te-ai intalnit cu aceste indeletniciri,posibil practicate si de tine?…sau esti chiar unul dintre ei.Dupa cum scrii mi se pare ca am cam nimerit-o.
      Cunosc cateva persoane care lucreaza acolo si nu fac ilegalitati,muncesc angajati unii ca soferi,altii in fabrici de prelucrare a carnii sau industria metalurgica,in constructii si sunt multumiti cu traiul lor acolo incat si-au dus familiile sau cumparat masina, case,apartament pe credit.L-au lasat pe catu,johanis&company,,guvernul meu” (si altii asemenea lor)sa-si bata joc mai departe de cei ramasi aici care rabda cu stoicism toate experimentele facute pe ei de TOTI politicienii Romaniei de-a lungul vremii,si sunt obisnuiti cu vorba,,Doamne fereste de mai rau” sau,,Bine ca nu-i mai rau” si dupa cum se vede este din ce in ce mai …rau.
      O sa platim in curand gazul si curentul mai mult decat platesc ei acolo.De la curent si gaz urmeaza restul:carburantul,papica,cresterea valutei,intretinerea si o scumpire in lant a tot ce se numeste,,nevoi peresonale si de grup”.Sa nu crezi ca acei ramasi in strainatate vor veni sa boceasca la granitele tarii sa vina ca afara-i mai rau ca aici.Prietene afara daca muncesti corect,esti angajat serios ai succes si nu esti batjocorit ca aici.La noi cine-i corect,serios,cinsti este luat de prost este pur si simplu marginalizat.
      S-ar parea ca tu ai vazut Anglia doar…pe harta.In fabrica lucreaza cot la cot romani,unguri(din ungaria si de la noi),polonezi,ucraineni si spre surprinderea multora se inteleg de minune,se rerspecta si nu-si dau in cap unii la altii cum ar vrea cineva(stim noi cine).
      Sa aveti cu totii o zi frumoasa asa cum este afara….zi de toamna calduroasa…numa buna de iesit la aer!!!

  2. ... Răspunde

    Mai e putin si urmeaza stiri de genul avion cu sute de pasageri prabusit in camp din cauza numarului mare de bolnavi covid aflati la bord? Nu va mai saturati odata?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.