Ultima actualizare: azi, 20:42

Locale

VIDEO. Sicrie în valoare de 200.000 lei, aduse ilegal în țară. Trebuiau să ajungă în județul Satu Mare

Poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au descoperit în Portul Constanţa Sud Agigea, într-un container sosit din China, 220 bucați sicrie demontate, introduse în țară prin folosirea de acte nereale.

În data de 03.09.2021, polițiștii de frontieră s-au sesizat din oficiu şi au efectuat control fizic, în cooperare cu lucrători vamali, asupra unui container sosit în Portul Constanta Sud Agigea din China, ce avea ca destinatar o societate comercială de pe raza judetului Satu Mare, administrată de un cetățean italian.

Astfel, au fost descoperite, în plus față de cele declarate, 220 sicrie demontate, introduse in țară prin folosirea de acte nereale.

Bunurile, în valoare de peste 200.000 lei,  au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor de către lucrătorii vamali, iar poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de folosirea de acte nereale la autoritatea vamală.

Sursa: Poliția de Frontieră

Un comentariu

  1. 🤔🤔🤔 Răspunde

    Alea în plus nu erau pentru decedații cu covid? Zic asta că “garsonierele alea pe veci” tot veneau din China, nu? Omul a vrut să fie pregătit că tot auzea valurile cum vin fără număr, fără număr pe “sticlă”. S-o fi speriat și el.🤔🤔😲🥴

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.