Ultima actualizare: azi, 11:21

Locale

Clinica Korall a încheiat contract cu Casa de Asigurări de Sănătate pentru trei noi specialități

Clinica Korall s-a angajat de la bun început să ofere servicii de înaltă calitate pacienților din județul Satu Mare. În spiritul dezvoltării constante, clinica își extinde în mod regulat echipa cu specialiști de care județul are nevoie, iar Casa de Asigurări de Sănătate (CAS) are un rol important în punerea acestor specialiști la dispoziția cât mai multor pacienți.

Începând cu 1 august, Clinica Korall a încheiat un nou contract cu Casa de Asigurări de Sănătate Satu Mare, iar astfel, trei noi specialități medicale, dermatologie, ginecologie și chirurgie generală sunt acum în contract cu CAS-ul. Asta înseamnă, printre altele, că pacienții pot avea acces la aceste servicii cu un bilet de trimitere de la medicul de familie. Desigur, este necesară o programare pentru consultare, care poate fi solicitată la unul dintre numerele de telefon: 0361 412 037 sau 0361 800 820.

Noii specialiști la Clinica Korall, de la începutul anului 2021, dr. Ardelean Iulia, dermatolog, îi așteaptă pe toți cei care se confruntă cu probleme ale pielii.

„Una dintre cele mai frecvente boli pentru care vin pacienții la cabinetul meu este acneea, care afectează în principal tinerii. În același timp, nu trebuie să uităm de examinarea periodică a alunițelor”, a explicat specialistul, care subliniază faptul că populația încă nu acordă atenția cuvenită sănătății pielii. Dr. Ardelean Iulia spune că toată lumea ar trebui să se prezinte o dată pe an la dermatolog, indiferent dacă are probleme cu pielea sau nu.

Echipa de ginecologi s-a mărit recent cu dr. Onus Mónika, care poate fi abordată cu întrebări legate de planificarea familială, sarcina, lăuzie și nașterea.

În același timp, spune specialistul, pacientele nu ar trebui să uite de testele papanicolau, care pot fi utilizate pentru a detecta cancerul de col uterin. Acest screening ar trebui efectuat în fiecare an de către femeile care și-au început viața sexuală. Vă puteți adresa doamnei doctor și în alte situații, gen dereglări hormonale sau probleme menstruale.

De asemenea, sătmărenii pot apela cu încredere și la Dr. Al-Momani Tareg, medic chirurg generalist, cu afectiuni ale sânilor, tiroidei si organelor din cavitatea abdominală. Pacienții vor fi tratati la nivel de clinică privată, prin programare, consultație, diagnostic, tratament şi cu mici intervenţii chirurgicale acolo unde este cazul.

Al-Momani Tareg poate fi găsit zilnic la Clinica Korall din Piaţa Eroii Revolţiei nr.22 din municipiul Satu Mare.

***

Clinica Korall are 18 specialități medicale în ambulatoriul de specialitate, iar ca dotare tot ce este necesar pentru un diagnostic corect și rapid: în imagistică și laborator de analize hematologice, biochimice, serologice, imunologice, virusologice etc.

În cadrul clinicii se pot efectua și examinări pentru medicina muncii și se află și o farmacie complexă.

Contact

Clinica Korall
Satu Mare
P-ta Eroii Revolutiei nr. 22

Tel: 0361-412.037 / 0361- 800.820
Mobil: 0771-630034
Fax: 0361-882281
E-mail: [email protected][email protected]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.