Ultima actualizare: azi, 10:08

Locale

FOTO. Percheziții în Țara Oașului: Doi bărbați au ajuns direct după gratii

Doi bărbați au ajuns direct după gratii după perchezițiile din Țara Oașului, iar alți doi au fost plasați sub control judiciar.

,,Doi dintre cei patru bărbați reținuți au fost arestați preventiv, pentru 30 zile, respectiv un bărbat, de 36 de ani, din Negrești Oaș și un bărbat, de 32 de ani, din Camarzana. Față de ceilalați doi, a fost dispusă măsura controlului judiciar, pentru 60 de zile”, a transmis Inspectoratul de Poliție Județean Satu Mare.

La data de 1 septembrie, polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Satu Mare, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T. – Biroul Teritorial Satu Mare, au efectuat 12 percheziții domiciliare, în localitățile Negrești Oaș, Cămărzana și Botiz. Activitățile desfășurate de polițiști și procurori au vizat o grupare specializată în trafic de droguri de risc și mare risc.

În urma perchezițiilor domiciliare, au fost ridicate: aproximativ 3 kilograme de cannabis, 3 doze de cocaină, 18 grame de substanță pulverulentă de culoare alba (cocaină), 100 de comprimate ecstasy și 2 pistoale cu gaz. Totodată, au fost indisponibilizate 4 telefoane, 6.280 de lei, 340 de lire, 570 de euro și 100 de franci elvețieni.


CITEȘTE ȘI:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.