Ultima actualizare: azi, 21:31

Locale

Coronavirus Satu Mare: 111 cazuri noi în județ, în ultimele 24 de ore

Până astăzi, 22 septembrie, pe teritoriul României au fost înregistrate 1.165.886 de cazuri de infectare cu noul coronavirus (COVID – 19), dintre care 252 sunt ale unor pacienți reinfectați, testați pozitiv la o perioadă mai mare de 180 de zile după prima infectare.

1.086.351 de pacienți au fost declarați vindecați.

În ultimele 24 de ore au fost înregistrate 7.045 de cazuri noi de persoane infectate cu SARS – CoV – 2 (COVID – 19), dintre care 172 sunt ale unor pacienți reinfectați, testați pozitiv la o perioadă mai mare de 180 de zile după prima infectare.

Distribuția pe județe a cazurilor per total și a celor noi o regăsiți în tabelul de mai jos:

Până astăzi, 35.851 de persoane diagnosticate cu infecție cu SARS – CoV – 2 au decedat.

În intervalul 21.09.2021 (10:00) – 22.09.2021 (10:00) au fost raportate de către INSP 130 de decese (55 bărbați și 75 femei), ale unor pacienți infectați cu noul coronavirus, internați în spitalele din Alba, Arad, Argeș, Bacău, Bihor, Bistrița-Năsăud, Botoșani, Brăila, Brașov, Buzău, Caraș-Severin, Călărași, Cluj, Constanța, Dâmbovița, Dolj, Galați, Giurgiu, Gorj, Harghita, Hunedoara, Ialomița, Iași, Ilfov, Maramureș, Mehedinți, Neamț, Olt, Prahova, Satu Mare, Sibiu, Suceava, Teleorman, Tulcea, Vaslui, Vâlcea, Vrancea și Municipiul București.

Unul dintre decese este al unui pacient infectat în străinătate și raportat de DSP Satu Mare.

Nu au fost raportate decese anterioare intervalului de referință.

În unitățile sanitare de profil, numărul total de persoane internate cu COVID-19 este de 8.724. Dintre acestea, 1.037 sunt internate la ATI.

10 comentarii

  1. MaciLaci Răspunde

    Sunt vaccinat din 15 mai (doza a doua) cu Pfizer-BioNTech. Bine sanatos.

    • @MaciLaci Răspunde

      Ce zi ci vaccinat cu ambele doze și cu COVID A DOUA OARĂ ??? Se pare că putem să ne vaccinam cât dorim că virusul poți să-l obții gratuit cu vaccin sau fără și gratuit să-l transmiți altora.

  2. Alta Răspunde

    Sa fii sanatos si mai incolo,si e problema ta nu trebuie sa te lauzi, si eu mi-am facut endoscopie ..sa spun la toata lumea?

  3. Budai Edita Răspunde

    Cred ca nu sunt atâtea persoane in județul SM câți se îmbolnăvesc..

  4. Satmareanul Răspunde

    Salutare,
    MaciLaci esti simpatic, te rog sa continui zilnic cu replica ta celebra de pe portal, poate in al 13-lea ceas isi revin si cei anti vaccin. Subscriu pentru vaccinarea obligatorie a tuturor persoanelor peste 16 ani.
    Multa sanatate tuturor!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.