Ultima actualizare: azi, 15:49

Locale

FOTO/VIDEO. Sătmărean reținut de polițiști. A înființat o cultură de canabis într-un solar de legume

Ieri, 21 septembrie, polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Satu Mare, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – Biroul Teritorial Satu Mare, au efectuat o percheziție domiciliară, în județul Satu Mare. Activitățile desfășurate de polițiști au vizat un tânăr, de 25 de ani, bănuit de comiterea infracțiunii de trafic de droguri de risc.

În urma percheziției domiciliare, a fost identificată o cultură de canabis, formată din 22 de plante, de aproximativ 130 de kilograme de masă verde, înființată într-un solar de legume, care a fost ridicată de polițiștii de combatere a criminalității organizate.

Bărbatul, de 25 de ani, a fost condus la sediul D.I.I.C.O.T. – B.T. Satu Mare, în vederea audierii și luării măsurilor legale. Față de acesta a fost dispusă măsura reținerii, pentru 24 de ore.

În activități, au fost angrenați criminaliști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare și polițiști din cadrul Postului de Poliție Comunal Medieșu Aurit.


Sursa: IPJ Satu Mare

2 comentarii

  1. Helga Kisz Răspunde

    Bulangii . Asta se va legaliza peste 2-3 ani . Omul a vrut sa fie pionier si voi l-ati readus de unde a plecat . Oricum , clientii lui v-au umplut frigiderele de carne asa ca nu trebuie sa va mai luati porc de Craciun

  2. mjCBD Răspunde

    Iar creste pretul fiindca cauzeaza seceta aceasta captura…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.