Ultima actualizare: azi, 21:31

Locale

Coronavirus Satu Mare: 133 de cazuri noi în ultimele 24 de ore

Până astăzi, 18 septembrie, pe teritoriul României au fost confirmate 1.144.893 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus (COVID-19). 1.078.434 de pacienți au fost declarați vindecați.

În urma testelor efectuate la nivel național, față de ultima raportare, au fost înregistrate 5.388 de cazuri noi de persoane infectate cu SARS – CoV – 2 (COVID – 19), acestea fiind cazuri care nu au mai avut anterior un test pozitiv. Distribuția pe județe a cazurilor per total și a celor noi o regăsiți în tabelul de mai jos:

Până astăzi, 35.456 de persoane diagnosticate cu infecție cu SARS – CoV – 2 au decedat.

În intervalul 17.09.2021 (10:00) – 18.09.2021 (10:00) au fost raportate de către INSP 97 de decese (47 bărbați și 50 femei), ale unor pacienți infectați cu noul coronavirus, internați în spitalele din Alba, Arad, Argeș, Bacău, Bihor, Brăila, Bistrița-Năsăud, Botoșani, Buzău, Caraș-Severin, Călărași, Cluj, Constanța, Covasna, Dâmbovița, Dolj, Galați, Gorj, Harghita, Ialomița, Ilfov, Maramureș, Mehedinți, Mureș, Neamț, Olt, Satu Mare, Sălaj, Sibiu, Suceava, Teleorman, Timiș, Vaslui, Vrancea și Municipiul București.

Nu au fost raportate decese anterioare intervalului de referință.

În unitățile sanitare de profil, numărul total de persoane internate cu COVID-19 este de 6.980. Dintre acestea, 798 sunt internate la ATI.

 

 

18 comentarii

  1. MaciLaci Răspunde

    Sunt vaccinat din 15 mai (doza a doua) cu Pfizer-BioNTech. Bine sanatos.

  2. Ciuvica Răspunde

    Macika bravo!

  3. H&R Răspunde

    Harghita si Covasna, unde-i ursu’ nu-i tocmeala. Cu ursu’ nu te joci. Noaptea nu este iesire, ca ursuletul te legitimeaza.

  4. Wowww Răspunde

    Wowww 133 pozitivi intr.un judet cu 329.000 locuitori.
    Tot in acest interval in regiunea de unde a pornit totul in Europa, Lombardia cu cei 9.965.000 are doar 360 pozitivi.
    Deci 133 pozitivi is multi.

    • Cicioc Răspunde

      Stai linistit nu le purta grija ca sau intors osenii in italia la Milano si va fi prapad . Romanii numa nacaz in tata europa

  5. Altu Răspunde

    Dacă compari procentul de vaccinați pe județe cu rata de infectare,nu e nici o diferență între județele cu mulți vaccinați și cele cu puțini. Campioanele vaccinării București,Cluj, Iași , Timiș sunt în top . Dar e doar o coincidență, vaccinul funcționează.

  6. Altu Răspunde

    În București s-a vaccinat 49,4% din populația eligibilă. Capitala este urmată de județul Cluj, cu o rată de vaccinare de aproape 46%, județul Sibiu, cu 39%, Timiș – 36,3%, Constanța – 36,5% și Brașov – 36,3%.

    „Mai avem doar două județe, Giurgiu și Suceava, care au o rată de acoperire vaccinală sub 20%”, a precizat Gheorghiță. Deci, sunt județe cu rată de vaccinare dublă față de alte județe,dar și rată de infectare mai mare. Teoria “bărbosului atotștiutor ” Cherecheș și a lui Jumară,cum că județele cu vaccinați puțini vor avea mai mulți infectați decât celelalte nu se susține. Și cifrele sunt date de ei , părinții covidului. SM,are ghinion,au vrut să dea exemplu cu zona Oașului pt că refuză vaccinarea. Vor recurge la orice metodă să vaccineze lumea,nu contează că vor călca peste cadavre , trebuie să bage otrava în noi. Așa sunt ordinele,noii conduceri mondiale, și toți se vor supune.

    • AziNu Răspunde

      Corect. E dat din pix totul. Dar ma bucur ca se trezesc toti mai multi vaccinati. Unii din ei pe patul de spital, din pacate. Ai observat ca multi din cei ce s-au vaccinat le doresc moartea nevaccinatilor? Interesant si aspectul asta. Daca de exemplu moare un vaccinat, eu ca nevaccinat o sa fiu injurat pe motiv ca am spus adevarul. Principala arma impotriva oamenilor e FRICA. Asa ca toti mucosii s-au conformat. Pe langa cei care au fost obligati sa se vaccineze. In ianuarie a 2-a doza va fi istorie. Cei ce nu o sa bage doza 3, vor fi si ei considerati criminali si iresponsabili

  7. Info Răspunde

    Elena Merişoreanu şi Viorica de la Clejani, internate după ce s-au infectat cu coronavirus. Cântăreţele erau vaccinate cu schema completă
    Elena Merişoreanu şi Viorica de la Clejani au ajuns la spital, după ce s-au infectat cu coronavirus. Ambele cântăreţe sunt vaccinate cu schema completă.

  8. Info Răspunde

    Sorin Oprescu, infectat cu Sars CoV-2, este pe perfuzii. Fostul primar al Capitalei era vaccinat cu schema completă

  9. Altu Răspunde

    Ha-ha, încep vaccinații să cadă ca spicele la secerat. La mai mulți, să vadă prostimea adevărul despre vaccin. A,dar ei erau în procentul ăla de 5% la care nu are efect vaccinul. Explicații vor fi mereu,dar niciodată nu se va recunoaște eșecul vaccinului care are alt scop.

  10. s Răspunde

    Pentru cei mai cu probleme cu duhul , nevaccinati, noi vaccinatii suntem mai bine:
    Suntem 2miliarde 470miliooane de oameni complet vaccinati cu doua doze.
    https://www.google.com/search?client=firefox-b-d&q=how+many+people+in+the+word+is+vaccinated+covid

    • H&R Răspunde

      Suntem 7.9 miliarde pe Terra, din asta daca scazi 2.5 miliarde, ceva nu este bine in ecuatie. Daca mai scazi 2 miliarde chinezii, ca ei sunt vaccinati cu sinovac, nerecunoscut in EU, si pe cei cu Sputnik, nah atunci sa vad ce mai ramane sefu’. Mare lucru nu, doar apa de ploaie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.