Ultima actualizare: azi, 12:25

Locale

Colegiul Pacienților activează la Satu Mare. Situație dezastruoasă descoperită la Policlinica Veche

Colegiul Pacienților activează în județul Satu Mare, iar în urma articolului PortalSM în care era prezentat faptul că sunt necesare zeci de apeluri pentru a putea face o programare, aceștia au mers în vizită la fața locului. Ceea ce au găsit lasă mult de dorit pentru secolul în care ne aflăm.

Redăm mesajul Colegiului Pacienților Satu Mare:

„Multe sesizari s-au facut de-a lungul timpului la adresa Policlinicii Vechi Satu Mare, ieri am fost sa vedem si noi ce se intampla si cum putem ajuta.
Initial, pana si noi am fost dezamagiti de cateva aspecte, primul ar fi ca nici noua nu ni s-a raspuns la telefon, chiar daca aparuse stirea in presa locala si speram sa se fi schimbat ceva, macar cateva zile.
Al doilea aspect ar fi ca nu am avut cu cine discuta din Conducerea acestei Unitati, am fost trimisi la Sediul Administrativ, de langa Spitalul Judetean, unde se poate discuta cu cineva din Conducere doar in baza unei cereri scrise, aprobate.
Noi personal am incercat sa intram in Policlinica pentru a depune o reclamatie in Registrul de Sesizari si Reclamatii, document obligatoriu in cadrul acestor Institutii, ca sa aflam ca in primul rand pentru a intra pana la Receptia Policlinicii avem nevoie de programare (care se poate face doar telefonic, hilar, sau online), si in al doilea rand ca acest Registru nu exista, se afla tot la Sediul Administrativ, doar cativa kilometri mai incolo.
Vazand in continuare atata indolenta, am ales sa vorbim cu oamenii care asteptau asezati pe scari, sau pe spatiul verde, resemnati si facandu-si griji pentru cei dragi.
Am cunoscut un domn, care isi astepta sotia cu sufletul la gura. Sotia dansului, diagnosticata cu Epilepsie, cu crize dese. Domnul ca si insotitor nu a fost lasat sa intre in Policlinica, nici macar cu triajul facut pentru a-si insoti sotia la consult.
Am cunoscut o doamna, sotul acesteia diagnosticat cu Leucemie, care se afla sub tratament in Londra. Transa urmatoare de tratament trebuind sa inceapa in 20 septembrie 2021, iar conditia ca sotul dansei sa primeasca acest tratament este legat de Comisia acestei Policlinici, Comisie care nu se poate intruni inainte de 28 septembrie 2021, pentru ca una din Doamnele Doctor care face parte din Comisie, este in concediu. Chiar nu exista inlocuitor in asemenea cazuri?
Suntem convinsi ca fonduri pentru cateva banci si pentru amenajarea unui loc decent de asteptare, in curtea si/sau in fata Policlinicii se gasesc, unde de asemenea se pot impune inclusiv normele obligatorii de distantare sociala, care stau la baza motivarii principale, pentru care NU sunt primiti oamenii in Policlinica”, este mesajul Colegiului Pacientilor Satu Mare.

9 comentarii

  1. Yui Răspunde

    Nu e nimic nou. Asta este situația de ani de zile. Nu deranjați eroii în halate albe că muncesc! Doar ei știu ce.

    • Hitller 21 Răspunde

      Acest președinte dr Berko Bogadan lucrează la Sfântul Anton este în familie cu Rațiu care are mai multe clinici în Satu Mare și este parte a sistemului gestionat de băieții cu ochi albastrii. Așa că să uite pacienții că o să-i apare cineva ,doar praf în ochi .

      • ... Răspunde

        Ca de fiecare dată când se încearcă să se facă ceva (pentru că nu se mai poate în halul ăsta în care am ajuns), deci de fiecare dată se găsește careva care să se infiltreze și să deturneze tot către direcția dorită de unii. Asta ca nu cumva să funcționeze.😱😭 E bătaie de joc la scară largă!

  2. Rampapapam :D Răspunde

    … SI, CE SE VA SCHIMBA? SI CAND?!?!?!

  3. Loop Răspunde

    CE EROI???? SUNT NIȘTE MAFIOȚI ȘI NIȘTE BISNITAIRI ÎMPUȚIȚI ȘI ORDINARI LA FEL CA ȘI PORTAL SM!!!!

  4. Cetateanul Răspunde

    Rușine să le fie.
    Ordinari dracului,le trebuie numai salarii mărite la toți cu halate albe,iar treaba să o facă alți.
    Nesimțiți și șpăgari.

  5. ... Răspunde

    Dar de ce nu dezbateți mai bine pe marginea subiectului cum că pe vreme de pandemie statul a reușit să elimine definitiv 88% din bolnavii de cancer aflați sub tratament? He? Nu eu am visat cifrele astea ci a anunțat doctorul supervaxer Gheorghiță! Cum mai puteți dormi? Cum mai puteți să vă priviți în oglindă? De fapt cum de nu crapă oglinda la imaginea voastră?

  6. Lelutica Răspunde

    România este un rahat de țară deoarece românul în esența lui este un rahat de om !!!
    În ‘89 spre exemplu, am fost singura țară din europa care a răsturnat o dictatură comunistă cu prețul vieții oamenilor !!!!

    • H&R Răspunde

      Si am ramas cu aceeasi comunisti dar ma rog acum cu alt nume: democratie. Despre ’89 se mai stie ceva? Cine sunt responsabili?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.