Ultima actualizare: azi, 22:15

Locale

Coronavirus Satu Mare: 137 de cazuri noi în județ, în ultimele 24 de ore

Până astăzi, în județul Satu Mare s-au înregistrat 14813 îmbolnăviri, 13287 vindecări și 412 decese cauzate de coronavirus. În ultimele 24 de ore s-au  înregistrat 137 cazuri noi de îmbolnăvire și s-au înregistrat 4 decese, două paciente de 54 de ani, respectiv 77 de ani și un pacient de 72 de ani la Spitalul Județean de Urgență Satu Mare și un pacient de 66 de ani decedat la Spitalul Municipal Carei. 

Până astăzi, 17 septembrie, pe teritoriul României au fost confirmate 1.139.505 cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus (COVID-19). 1.075.499 de pacienți au fost declarați vindecați.

În urma testelor efectuate la nivel național, față de ultima raportare, au fost înregistrate 4.478 de cazuri noi de persoane infectate cu SARS – CoV – 2 (COVID – 19), acestea fiind cazuri care nu au mai avut anterior un test pozitiv. Distribuția pe județe a cazurilor per total și a celor noi o regăsiți în tabelul de mai jos:

Până astăzi, 35.359 de persoane diagnosticate cu infecție cu SARS – CoV – 2 au decedat.

În intervalul 16.09.2021 (10:00) – 17.09.2021 (10:00) au fost raportate de către INSP 73 de decese (36 bărbați și 37 femei), ale unor pacienți infectați cu noul coronavirus, internați în spitalele din Arad, Argeș,  Bihor, Brașov, Brăila, Bistrița-Năsăud, Botoșani, Caraș-Severin, Călărași, Cluj, Constanța, Dolj, Galați, Giurgiu, Gorj, Harghita, Ialomița, Iași, Ilfov, Mureș, Neamț, Olt, Prahova, Satu Mare, Sălaj, Sibiu, Suceava, Teleorman, Timiș,  Vaslui, Vrancea și Municipiul București.

Nu au fost raportate decese anterioare intervalului de referință.

În unitățile sanitare de profil, numărul total de persoane internate cu COVID-19 este de 6.727. Dintre acestea, 762 sunt internate la ATI.

Din totalul pacienților internați, 180 sunt minori, 166 fiind internați în secții și 14 la ATI.

 

5 comentarii

  1. MaciLaci Răspunde

    Sunt vaccinat din 15 mai (doza a doua) cu Pfizer-BioNTech. Bine sanatos.

  2. Gerula Răspunde

    Aceasta sunt doar cazurile oficiale, pe lângă acestea sunt cel puțin de 3 sau 4 ori mai mult cazuri neoficiale, știu numeroase persoane care stau acasă, cu simptome sau cu teste pozitive luate din farmacie care nu sunt înregistrate, nu mai spun de persoane care deși au Covid, umbla fara probleme prin oraș și dau mai departe.

  3. Danezu vaccinat! Răspunde

    Danemarca nu mai consideră boala „esenţială din punct de vedere social”, în condițiile în care mai mult de 80% din populaţia cu vârste de peste 12 ani din ţara scandinavă a fost complet vaccinată. Începând de vineri, danezii nu mai trebuie să poarte măşti de protecţie, nu mai au nevoie de paşaport sanitar, angajaţii firmelor revin în birouri, iar concertele pot fi organizate în prezenţa a zeci de mii de fani. „Cu siguranţă suntem în avangardă noi, cei din Danemarca, deoarece nu mai avem nicio restricţie, am trecut de cealaltă parte a curbei pandemiei graţie implementării campaniei de vaccinare”, a declarat Ulrik Orum-Petersen, promotor în cadrul Live Nation.

  4. garcea Răspunde

    Pacienți vaccinați doar pe hârtie, în Ialomița. Nu au completat formulare și nu figurează în registrul centrului, dar au adeverințe

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.