Ultima actualizare: ieri, 19:32

Locale

Coronavirus Satu Mare: 95 de cazuri noi în ultimele 24 de ore

Până astăzi, 28 septembrie, pe teritoriul României au fost înregistrate 1.210.810 cazuri de infectare cu noul coronavirus (COVID – 19), dintre care 1.129 sunt ale unor pacienți reinfectați, testați pozitiv la o perioadă mai mare de 180 de zile după prima infectare.

1.104.496 de pacienți au fost declarați vindecați.

În ultimele 24 de ore au fost înregistrate 11.049 de cazuri noi de persoane infectate cu SARS – CoV – 2 (COVID – 19), dintre care 182 sunt ale unor pacienți reinfectați, testați pozitiv la o perioadă mai mare de 180 de zile după prima infectare.

Distribuția pe județe a cazurilor per total și a celor noi o regăsiți în tabelul de mai jos:

Până astăzi, 36.658 de persoane diagnosticate cu infecție cu SARS – CoV – 2 au decedat.

În intervalul 27.09.2021 (10:00) – 28.09.2021 (10:00) au fost raportate de către INSP 208 decese (99 bărbați și 109 femei), ale unor pacienți infectați cu noul coronavirus, internați în spitalele din Alba, Arad, Argeș,  Bacău, Bistrița-Năsăud, Botoșani, Brăila, Brașov, Caraș-Severin, Călărași, Cluj, Constanța, Covasna, Dâmbovița, Dolj, Galați, Giurgiu, Gorj, Harghita, Hunedoara,  Ialomița, Iași, Ilfov, Maramureș, Mehedinți, Mureș, Neamț, Olt, Prahova, Satu Mare, Sălaj, Sibiu, Suceava, Teleorman, Timiș, Tulcea, Vaslui, Vâlcea, Vrancea și Municipiul București.

Dintre cele 208 decese, 1 a fost înregistrat la categoria de vârstă 20-29 ani, 2 la categoria de vârstă 30-39 ani, 6 la categoria de vârstă 40-49 ani, 33 la categoria de vârstă 50-59 ani, 51 la categoria de vârstă 60-69 ani, 64 la categoria de vârstă 70-79 ani și 51 la categoria de vârstă peste 80 ani. 185 dintre decesele înregistrate sunt ale unor pacienți care au prezentat comorbidități, 13 pacienți decedați nu au prezentat comorbidități, iar pentru 10 pacienți decedați nu au fost raportate comorbidități până în prezent.

Nu au fost raportate decese anterioare intervalului de referință.

În unitățile sanitare de profil, numărul total de persoane internate cu COVID-19 este de 11.431. Dintre acestea, 1.267 sunt internate la ATI.

15 comentarii

  1. Adevaratele Stiri Răspunde

    Total vaccinati cu schema completa care au murit de Covid in perioada 27 decembrie 2020 – 31 august 2021: 134.

    Total nevaccinati care au murit de Covid in perioada 27 decembrie 2020 – 31 august 2021: peste 16000.

    Concluzia: au murit de Covid de peste 119 (O SUTA NOUASPE) ori mai multi nevaccinati decat vaccinati.

    Sursa: https://www.cnscbt.ro/index.php/analiza-cazuri-confirmate-covid19/2685-situatie-persoane-confirmate-dupa-vaccinare-31-08-2021/file

    • Adevaratele Stiri Răspunde

      Pentru desteptii care spun ca vaccinatii raspandesc virusul mai mult decat nevaccinatii: fals. Riscul ca vaccinatii complet sa raspandeasca virusul este mult mai mic. Pentru ca in primul rand trebuie sa ai boala pentru a o putea transmite. Iar riscul ca un vaccinat sa faca boala este mult mai mic fata de un nevaccinat. In al doilea rand pentru ca trebuie sa ai simptome pentru a putea transmite boala, iar un vaccinat are o probabilitatea mult mai mica de a dezvolta simptome fata de un nevaccinat.

      https://www.iflscience.com/health-and-medicine/fact-check-are-vaccinated-people-just-as-likely-to-spread-covid19-as-unvaccinated-people/

      • Adevaratele Stiri Răspunde

        Iar pentru desteptii care tot fura nickuri si zic ca peste 95% din decese a fost la aia cu comorbiditati, tin sa il anunt ca peste jumatate din populatia Romaniei sufera de cel putin o comobiditate. Niste date statistice interesante mai jos.

        Hipertensiune arteriala: 45.1% din populatia adulta din Romania are hipertensiune (circa 7.4 MILIOANE de romani) – studiu din 2016:

        Diabet zaharat: 12.4% dintre romanii cu varste intre 20 si 79 de ani au diabet, adica aproape 1.8 MILIOANE – studiu din 2018

        Cazuri de cancer: aproape 500 SUTE de MII de romani au cancer – studiu din 2019

        Obezitate: 22.5% dintre adultii din Romania sufera de obezitate, iar 57.7% dintre romanii de peste 18 ani sunt SUPRAPONDERALI – studiu din 2016

        Varstnici: 37% din populatia Romaniei are peste 50 de ani – date din 2016

        Sursa studii: INSP – Centrul National de Evaluare si Promovare a Starii de Sanatate – https://insp.gov.ro/sites/cnepss/

  2. Golf Răspunde

    Evitați pe cât posibil stilul de viață recomandat de transnaționale, mass media și autorități și veți fi sănătoși.

    Când vor să vă vândă redbull, cola, kfc, McDonald’s refuzați.

    Când vă spun să stați în casă, refuzați, ieșiți, faceți mișcare.

    Conștientizați că vă vor răul, că o persoană sănătoasă este un DUȘMAN al lor, al sistemului creat de ei. Conștientizați că industria pharma este cea mai profitabilă din lume, omul sănătos ar duce la dispariția ei. Conștientizați că industria alimentară produce clienții pentru transnaționalele pharma…

    • Adevaratele Stiri Răspunde

      Cine te-a obligat sa cumperi sau cine a incercat sa iti vanda vreodata red bull, cola sau sa mergi la Mc, bai cap patrat?

    • .... w..... Răspunde

      Bine ai punctat golfule.

    • Tiguan Răspunde

      Golfuleț, multinaționala mea îmi spune să merg să fac mișcare și îmi acoperă parțial abonamentul la sală!
      Mi-a construit o cantină unde primesc (pe banii mei) mâncare proaspătă și gustoasă (eu aleg cât de sănătoasă e, în funcție de ce aleg să mănânc)!
      A, și tot multinaționala mea mi-a oferit posibilitatea de a-mi cumpăra mașina la care tu, posesor de Golf de 20 de ani, doar visezi!
      Așa că marș la muncă, lasă sfaturile pentru cineva care chiar are un sfat de dat!
      Vezi că se apropie sărbătoarea cu linsul de oase, și coada e din ce în ce mai mare! Sfatul meu pentru tine e să începi să mergi să ajungi să le lingi!

      • @Tiguan Răspunde

        Ești mai mult decât naiv. Dar ești un sclav bun. Apoi când își va lua catrafusele transnaționala no atunci să te vedem pe aici cu sfaturile tale. Toată situația asta debilă se datorează exclusiv chinejilor tâmpiți cărora le-a ars de un experiment și de transmultinaționalele tale iubite care tot străbat planeta de-a lungul și de-a latul chiar și pentru un cent profit în plus. Așa bagă virusul și criza oriunde doresc și oriunde nu doresc. Apoi urmează tot ei să ne salveze? Ești bătut la cap?

        • @Golf (solenza?) Răspunde

          N-ai tu nicio grijă, am pus deoparte mai mult decât ai ți-ar place ție să accepți!
          Și nu merg transnaționalele tale nicăieri! Visele tale erotice sunt doar vise umede! Te-ai putea înscrie în partidul curvelor ude mereu!
          În rest … numa’ bine!

  3. Pipo Răspunde

    În sfârșit un om cu capul pe umeri. Golf ești tare.👍

  4. Altu Răspunde

    Dragi consăteni ce naiba faceți,am ieșit din top 5. Îi stricați socotelile lui Nostradamus alias Jumară- Jurma, acest Einstein al Statisticii. Puneți-va pe treabă și la testare cu voi până ies planurile. Amu că oșenii au plecat, trebuie să ne mobilizăm noi cei rămași ,să devenim ce am fost și chiar mai mult. Așa ,să moară dușmanii de oftică.

  5. H&R Răspunde

    Satu Mare numai 95 de cazuri? Deci cu cat se vaccineaza mai putin cu atat virusul se raspandeste mai greu.

  6. @Tiguan Răspunde

    Tati, tu ești bolnav. Ai plânge dacă ai știi ce situație financiară am eu fără să depind de multinaționale ca a ta. Numai pe bază de muncă. Când o să pleacă tu o să plângi. Pentru că după atâția ani o să-ți scoată în cel mai bun caz cu niște mărunțiș dar de angajat nimeni nu te va mai angaja. Asta este diferența dintre sclav și unul liber profesionist. Dar nu știu de ce îmi bat capul. Oricum nu vei pricepe. Nimeni dintre cei pe care îi crezi nu își vrea binele. Doar să te folosească și să te exploateze. “Maurul și-a făcut treaba, maurul poate să plece”. Tu trăiești în iluzii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.