Ultima actualizare: ieri, 22:26

Locale

COVID-19 Satu Mare: Peste 100 de cazuri noi în județ, în ultimele 24 de ore

Până astăzi, 4 septembrie, pe teritoriul României au fost confirmate 1.104.766 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus (COVID-19). 1.058.215 pacienți au fost declarați vindecați.

În urma testelor efectuate la nivel național, față de ultima raportare, au fost înregistrate 1.568 de cazuri noi de persoane infectate cu SARS-CoV-2 (COVID-19), acestea fiind cazuri care nu au mai avut anterior un test pozitiv. Distribuția pe județe a cazurilor per total și a celor noi o regăsiți în tabelul de mai jos:

Până astăzi, 34.678 de persoane diagnosticate cu infecție cu SARS – CoV – 2 au decedat.

În intervalul 03.09.2021 (10:00) – 04.09.2021 (10:00) au fost raportate de către INSP 28 de decese (18 bărbați și 10 femei), ale unor pacienți infectați cu noul coronavirus, internați în spitalele din Bacău, Bistrița-Năsăud, Buzău, Călărași, Constanța, Dâmbovița, Dolj, Iași, Mehedinți, Olt, Prahova, Satu Mare, Suceava, Vaslui, Vrancea și Municipiul București.

Dintre cele 28 decese, 5 au fost înregistrate la categoria de vârstă 50-59 de ani, 6 la categoria de vârstă 60-69 ani, 8 la categoria de vârstă 70-79 ani și 9 la categoria de vârstă peste 80 ani.

Toate decesele înregistrate sunt ale unor pacienți care au prezentat comorbidități.

Nu au fost raportate decese anterioare intervalului de referință.

În unitățile sanitare de profil, numărul total de persoane internate cu COVID-19 este de 2.887. Dintre acestea, 358 sunt internate la ATI.

12 comentarii

  1. Dr Nimeni Răspunde

    Eu tot stau sa ma gandesc de unde au aparut aceste numere asa peste noapte , cum s-a facut septembrie gata boom valul 4 in actiune , covidul a venit din vacanta sa-si inceapa activitatea

  2. zz Răspunde

    Totuși, este simplu. Mulți vor să se întoarcă la diaspora lor nevaccinați. De aceea se testează și se dovedesc a fi infectați. Satu Mare este o regiune de frontieră, deci numărul cazurilor este mai mare aici.

  3. Satmareanul Răspunde

    Salutare, Sunt ferm convins ca in aceasta perioada a anului trecut numarul de infectari a fost la fel de ridicat, insa anul acesta a intrat DIICOT-ul pe fir si nu mai au curajul medicii platiti de oseni sa eludeze legea. Din pacate suntem pe drumul indicat de Suceava la inceputul pandemiei. Nunti cu 1000 de invitati in fiecare zi a saptamanii, realizate in Evul Mediu numit cu multa fala ,,Tara Oasulu” nu puteau sa confere alte rezultate. Trist dar adevarat ca avem in judet oameni primitivi.

    • USR PLUS (căcat) Răspunde

      Ești mai dus cu pluta de cat 1000000 de oșeni la un loc … Sperietoarea de ciori

  4. Marius Răspunde

    Daca parlamentul isi bate joc de populatie atunci oare cat va mai rezita lumea ,traim intro tara condusa de gunoaie ,in satu mare nimeni nu a pomenit si nici nu am auzit de nici un caz de la nici o cunostinta din cate cunosc si vin jegosii cu cazuri noi de covid ,vom vedea cati vor fi acei oameni care vor inghiti ceea ce fac ,raed arafat ,gunoiul care a facut scandal in tara si acei acer il sustin !!!

  5. Garcea Răspunde

    Ieri, sambata, in trafic, claxoane, alai de nunta cu masinile, erau masini cu numere de anglia, franta, etc. Trecut pe langa biserica ortodoxa, pe scari alti nuntasi poza de grup, nici distantare nici masca. Pariu ca la chef apoi s-au simtit bine.

    • USR PLUS (căcat) Răspunde

      Asta îi normal speriatule. Tot într-o zi vei crepa că și toți de altfel… Trăiești cu frică de moarte… Nu mai bine mori?

  6. Streinu Inel Răspunde

    Hai SATU MARE !!!!la mai mare!!!
    Ca după ai veniți fiecare cu teoria conspirației !!!

    • ... Răspunde

      @Steinu Inel. Te rog, citeste stirile de asta-noapte de pe presasm cum se distreaza “crema osenimii”. Sa gezi tu inca peste niste zile cum va ajunge scorul la 500 pe zi! Si atunci va zice Arahat ca pentru siguranta noastra e musai sa stam cu masca pe figura si cu declaratie! Ca intre timp miezul problemei s-a dus in frantz inapoi cu tot cu boala aia nu mai conteaza !?!? Eu de acum pentru siguranta noastra i-as testa data viitoare la intrare cand vin. Care-i pozitiv sa stea in carantina intre granite pana se lecuieste singur. A nu stiu a cata oara ne-au umplut de boala.

  7. USR PLUS (căcat) Răspunde

    Îi. De ce in Afganistan nu există covid?
    R. Pentru că nu au guvern (nu au oportuniști vânduți)

    • H&R Răspunde

      Nu uita ca covidul are frica de talibani. Cu talibanii nu e de joaca, asta stie si covidul. Si da, nu o sa ajunga pe jos nici un migrant afgan din cauza covidului Delta pana in Europa. Toti o sa moara de covid in acei 2-3 saptamani pe drum.

  8. AziNu Răspunde

    Toti sunt raciti in oras, la toti le curg mucii!! E viroza (sau covid). Idea e ca nu se moare pe capete, da? Nu pica oamenii secerati pe strada , da? Lumea umbla cu raceala la lucru! Nu se poarta masca in magazine (mai mult ca sigur vaccinatii se cred invincibili si nu poarta)! Daca era virusul asa de mortal, deja eram sub pamant jumate populatia. Si nu datorita vaccinului suntem vii. O sa vedeti ca in urmatorii ani omenirea o sa saraceasca dramatic, majoritatea vor trai la limita . Face parte din noua ordine mondiala care are ca scop reducerera populatiei pentru a reduce incalzirea globala si pentru a salva omenirea de la extinctie. Documentati-va obositilor. Cei care au inventat vaccinul sunt exact oamenii care ne avertizeaza de ceva vreme ca specia om o sa dispara de pe pamant in cel mult 100 de ani. Nu inteleg cum poti sa crezi un om cand iti spune sa iei vaccinul, dar nu crezi acelasi om cand iti spune ca o sa dispara omenirea daca nu reducem poluarea. Si tot omul ala iti spune ca singura metoda de a reduce poluarea e depopularea si o ordine noua in societate. CUm zic astia mari ai lumii la tv: BUILD BACK BETTER

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.