Ultima actualizare: azi, 18:28

Locale

COVID. Toate paturile ATI din județul Satu Mare sunt ocupate! Bolnavii, trimiși în alte județe

Din datele prezentate de Direcția de Sănătate Publică (DSP) rezultă faptul că paturile de terapie intensivă din județ (de la Spitalul Județean de Urgență Satu Mare, respectiv de la Spitalul Municipal Carei) sunt ocupate în procent de 100% permanent.

Potrivit DSP, pacienți din județul Satu Mare sunt redirecționați frecvent către alte județe, iar persoanele care necesită acest tip de asistență medicală sunt în proporție covârșitoare persoane nevaccinate sau cu scheme incomplete de vaccinare și cu vârste mult mai scăzute față de media de vârstă a persoanelor asistate în valurile anterioare ale pandemiei.

Spitalele implicate în gestionarea pandemiei au în prezent 267 de pacienți confirmați cu coronavirus, din care 69 la Spitalul Județean de Urgență Satu Mare, 34 la Spitalul Județean de Pneumoftiziologie, 85 la Spitalul Municipal Carei și 79 la Spitalul Orășenesc Negrești-Oaș, în condițiile în care acum două săptămâni aveam internate în total sub 100 de persoane.


Sursa: Instituția Prefectului Satu Mare

24 comentarii

  1. Dr Răspunde

    Mai sunt putin peste 20 locuri in toata tara ! maine nu vor mai fi .

    • AziNu Răspunde

      Si sa vezi ca printre ei multi vaccinati

    • auleu Răspunde

      Ba astia toata vara s-au ocupat cu predictile in loc sa faca mai multe locuri. Poate e din pix . Pe vremuri erau pline de oameni cu viroze respiratorii. Acuma e la moda covrigul. Voi stiati ca majoritatea virusilor astia sezonieri fac parte din Coronavirus? Sunt din aceasi familie. Acuma-i baga pe toti speriatii la covid. Si mai zice in presa ca asteapta sa moara cate unu ca sa se fac loc. Au mare dreprate: asteapta….

      • ... Răspunde

        In toata pandemia asta 88% din bolnavii oncologici aflati in tratament au decedat. Cifre oficiale. Multi asteptand tratamentul, medicamentatia ori operatia care nu a mai venit sau a venit prea tarziu. Aplauze eroilor!😱😤🤮😨🥴
        Eroilor, voi cum va priviti in oglinda?

  2. AziNu Răspunde

    Uitati-va ce comenteaza ala de pe facebook: “în cazul de față 207milioane de cazuri din 7 miliarde de locuitori, adică 2,9%(!!), iar din aceste 207 milioane de îmbolnăviri înregistrate statistic, s-au vindecat 202.650.000 adică 97,8%(!!). Așa arătau statisticile oficiale la 25.08.2021.”
    “In loc să aducă la cunoștința publicului ce se întâmplă de exemplu în Suedia, Elveția, Israel, Singapore unde autoritățile au renunțat la ‘lupta’ împotriva virozei Covid (datorită și faptului că vaccinarea nu imunizează și nici nu protejează, ba dimpotrivă), și au adoptat strategia conviețuirii cu acest virus, autoritățile noastre s-au apucat iar de semănat panică.”

    • Suedezu Răspunde

      Lasa tu exemplele tale prostesti Guvernul Suedez a recunoscut ca strategia lor a fost un esec, numar triplu de morti fata de tarile vecine, cer iertare, iar cifrele economice nu arata rezultate mai bune decat vecinii.

    • Gigi le Grand Răspunde

      AziNu este un capcaun antivaccinizat ce transmite prostiile la ceilalti cu creierele spalate, si fara sa se gandeasca face jocul farma, cu cat mai putini vaccinati, pandemia dureaza mai mult, deci vor trebui mai multe rapeluri, iar oamenii nu se pot intoarce la viata de dinainte, cum a facut Danemarca,peste 80% vaccinati. Bai ce prosti sunt danezii si noi “destepti”

      • Gigi le Grand Răspunde

        Și eu așa fac dar exact pe invers.

        • @Altu ,AziNu &co Răspunde

          bai mare hot de nick uri esti , cred ca trebuie sa consulti un psiholog !

          • Gigi le Grand the Best

            Ba tu că deja dai în paranoia. La ce folosește? Tu ai grijă de tine și de familia ta. Tot arunci invective la capul altuia și te miri când ți se plătește înapoi? Țăran ordinar spălat la creier, aia ești!

    • Avocat Răspunde

      Vedeti ca pentru raspandire de informatii false puteti fi tras la raspundere, sunt in curs adunarea de probe.

    • dj vasile Răspunde

      raspuns tipic de nevaccinat, care isi culeg toate stirile de pe facebook si de la alti “ïnfluenceri”

    • Gicu Hugi Răspunde

      Vezi ca Suedia are peste 70% vaccinati bai cap patrat. Daca tat esti cu modelu suedez, atunci vaccineaza-te

  3. Glumetul Răspunde

    AziNu =mai rau ca 3.14zda proasta!

  4. covrig 21 Răspunde

    Nu-i bai! Atunci dormim acasă!

  5. delia Răspunde

    Co o tot dati intruna cu vaccinarea?V-ati vaccinat sa va fie de bine, eu am trecut prin boala mai usor ca printr-o viroza, si altii la fel.Cine crede ca n-are imunitate sa se vaccineze.Ce rost are sa ma vaccinez daca corpul meu a luptat cu virusul, e aberant sa se tot insiste.Si nu-s curioasa de cafenele restaurante si cluburi.Deja devine obositor..ca altii au facut si au dres..hai si noi sa mancam rahat.

    • ... Răspunde

      Corect spus@delia. Unii aud doar cuvântul restricții și în secunda doi deja încep să înjure antivaxerii. Deja e penibil ce se petrece. Indiferent care este stadiul vaccinării populației la scara asta de 5,5 milioane vaccinați cu schemă completă nu exustă să nu se observe vreun efect. Pentru că nici stând în cap noi ca țară nu reușeam să vaccinăm decât max. 10 milioane de oameni. Eu la toată lumea recomand purtarea măștii pe stradă. De ce? Pentru că numai azi am văzut până la ora 10 pe stradă și numai în zona strictă în care stau trei persoane care scuipau, trăgeau flegme etc. Nu vă supărați dar vi se pare oke? Masca aia e bună și la gripa care vine. Asta dacă grupul special de comunicare nu a interzis și pe asta prin OUG. Că îi cred în stare.

    • Sîca Răspunde

      Poftă mare…!

    • @Delia Răspunde

      Delia acum faci scula mare ca ai trecut prin boala, si inca usor, nu toata lumea e la fel, acum mor tineri sanatosi de 26,35 ani, iar cei cu imunitate mare fac “furtuna citokinica” care duce la deces, asa ca mai bine stai in banca ta si taci.

    • Jos Delia! Răspunde

      Tânăr de 26 de ani, nevaccinat și fără alte boli, mort de COVID in Dolj
      Ștefan, un tânăr jandarm din Satu Mare, a murit la doar 35 de ani. A lăsat în urmă doi copilași. Era infectat cu coronavirus.

      Potrivit unor surse, militarul nu era vaccinat împotriva Covid

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.