Ultima actualizare: azi, 21:59

Locale

Doi bărbați prinși la braconaj în județul Satu Mare. Polițiștii au confiscat o armă de vânătoare

Doi bărbați au fost prinși la braconaj în județul Satu Mare. Polițiștii au confiscat o armă de vânătoare, iar în cauză s-a deschis dosar penal.

Ce spune Poliția:

La data de 1 Septembrie, în jurul orei 22.30, polițiștii din cadrul PPC Crucisor și Serviciului de Arme, Explozivi si Substanțe Periculoase Satu Mare au fost sesizați cu privire la o posibila fapta de braconaj care ar fi avut loc pe un fond cinegetic privat, în apropierea localității Crucisor.

Se pare ca doi bărbați, de 39, respectiv 64 de ani, din localitatea Botiz, respectiv Crucisor, au fost surprinși având o arma de vanatoare asupra lor, fără a poseda autorizație de vanatoare pe fondul cinegetic respectiv.

Au fost ridicate de polițiști o arma de vanatoare, deținuta legal de bărbatul, de 39 de ani, din Botiz, 2 cartușe si un binoclu cu termoviziune.

În cauza s-a întocmit dosar penal privind infracțiunea de tentativa de a practica sau practicarea vânătorii fără a fi înscris in autorizația de vanatoare individuală sau colectivă eliberată in condițiile legii de gestionar pentru fondul respectiv.

Sursa: IPJ Satu Mare

13 comentarii

  1. c-block Răspunde

    Vezi @m, erai nedumerit de dimineața că de erau unii supărați pe cei cu ochi albaștrii. Ei, exact de asta! Dacă știi (și mă gândesc că știi) detaliile știrii. Poți fi tu super în slujba cetățeanului dacă dai din ce în ce mai des și cam în orice județ peste astfel de ….. din rândurile voastre. Sunt de acord cu tine (asta spun preventiv că parcă aud că spui că fiecare pădure are uscături) dar totuși atuncea apleacă-te și asupra momentului eliberării dumnealui de la ceva șefie la pașapoarte. Merită pensia specială? Eu zic că undeva filtrul la voi nu funcționează cum trebuie. Pentru că interesul cam trebuie să fie același. Teoretic.

  2. Breiching Nius Răspunde

    “Tentativa la braconaj” nu exista in Codul penal,iar cei doi puteau sa stea la povesti toata noaptea fara nicio restrictie !!

  3. apollo Răspunde

    Dar ,,tulburare de posesie,, exista in codul penal? Sau intrarea prin efractie pe o proprietate privata?Oameni care ar trebui sa fie exemplu in societate dau cinstea pe rusine asa usor…ce pretentii sa mai avem de la amaratul care culege un cos de ciuperci pentru subzistenta daca oameni din inalta societate iau in deridere legile ?

  4. biciclistu' Răspunde

    sunt curios daca sunt ok baietii imbracati in vanatori care trag cu pusca in lanul de porumb imediat dupa podul de centura, in timp ce multi oameni fac sport pe pista de biciclete, unul sta de sase si ceilalti trag ca la verdun.

  5. Dragoș Răspunde

    No, fain te-ai aranjat Giurgiu Voicu !!!. Ce prost să fii în ziua de azi când o autorizație de vânătoare la mistreț e bani mărunți !. Aviz braconierilor : camerele de supraveghere precum și dronele sunt în funcțiune !!!

  6. Voicu Răspunde

    Ce constatare de cacat, auzi tu domnule braconaj, bieții pensionari erau la o gură de aer proaspăt după atâta caniculă și vine un idiot să le strice seara. Un măgăroc cel care a filmat

    • Bud Răspunde

      Da, la o gură de aer cu arma de vânătoare și cu binoclu ?
      Așa-i ???

    • Satmarean Răspunde

      Măi. măi, măi Voicule , tu în loc să fii model și etalon al legii faci de astea, mai instigi și alți vânători la încălcarea legii ?. Să-ți fie rușine nerușinatule ce esti !!!

  7. Sătmărean Răspunde

    Nu-l credeam în stare de așa ceva pe Voicu !!!. RUȘINE !!!. MARE RUȘINE !!!. Te-ai făcut amu dye tăt câcatu măi Voicule !

  8. Unu Răspunde

    Io mâncat alcoolul mințâle !

  9. Satmarean Răspunde

    Trebuia lăsați să împuște mistrețul. Măcar era prejudiciu. Recupera Bud ceva de pe ei. Dar așa ciuciu. Nimic
    Un mare fâs. Le-a dat de lucru aiurea la polițiști dpmnu avocat Bud . Atâta doar

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.