Ultima actualizare: ieri, 22:25

Locale

FOTO. Coadă la vaccinare la Policlinică. Sătmărenii așteaptă la rând să se imunizeze

Creșterea explozivă a numărului de infectări, dar și posibilitatea de a face a treia doză au readus aglomerația la centrele de vaccinare.

În municipiul Satu Mare, zeci de persoane așteaptă la coadă în fața Policlinicii Vechi pentru a se imuniza împotriva COVID-19.

Multe persoane au venit chiar de la primele ore și s-au așezat la rând.

 

 

27 comentarii

  1. unde esti macilaci? Răspunde

    ce-i asta macilaci? faci reclama la inghesuiala? se imbolnaveste omul stand la rand ! fa ceva ! un rapel de la etajul 10 fara franghie sau cu franghia in jurul gatului

    • oficial Răspunde

      Administratorul public al Bistriţei, Ioan Peteleu -54 ani (PNL), a decedat acasă, fiind în izolare la domiciliu după ce a fost diagnosticat cu COVID. El nu era vaccinat

  2. Adevaratele Stiri Răspunde

    Total vaccinati cu schema completa care au murit de Covid in perioada 27 decembrie 2020 – 31 august 2021: 134.

    Total nevaccinati care au murit de Covid in perioada 27 decembrie 2020 – 31 august 2021: peste 16000.

    Concluzia: au murit de Covid de peste 119 (O SUTA NOUASPE) ori mai multi nevaccinati decat vaccinati.

    Sursa: https://www.cnscbt.ro/index.php/analiza-cazuri-confirmate-covid19/2685-situatie-persoane-confirmate-dupa-vaccinare-31-08-2021/file

    • Adevaratele Stiri Răspunde

      Pentru desteptii care spun ca vaccinatii raspandesc virusul mai mult decat nevaccinatii: fals. Riscul ca vaccinatii complet sa raspandeasca virusul este mult mai mic. Pentru ca in primul rand trebuie sa ai boala pentru a o putea transmite. Iar riscul ca un vaccinat sa faca boala este mult mai mic fata de un nevaccinat. In al doilea rand pentru ca trebuie sa ai simptome pentru a putea transmite boala, iar un vaccinat are o probabilitatea mult mai mica de a dezvolta simptome fata de un nevaccinat.

      https://www.iflscience.com/health-and-medicine/fact-check-are-vaccinated-people-just-as-likely-to-spread-covid19-as-unvaccinated-people/

      • Adevaratele Stiri Răspunde

        Iar pentru desteptii care tot fura nickuri si zic ca peste 95% din decese a fost la aia cu comorbiditati, tin sa il anunt ca peste jumatate din populatia Romaniei sufera de cel putin o comobiditate. Niste date statistice interesante mai jos.

        Hipertensiune arteriala: 45.1% din populatia adulta din Romania are hipertensiune (circa 7.4 MILIOANE de romani) – studiu din 2016:

        Diabet zaharat: 12.4% dintre romanii cu varste intre 20 si 79 de ani au diabet, adica aproape 1.8 MILIOANE – studiu din 2018

        Cazuri de cancer: aproape 500 SUTE de MII de romani au cancer – studiu din 2019

        Obezitate: 22.5% dintre adultii din Romania sufera de obezitate, iar 57.7% dintre romanii de peste 18 ani sunt SUPRAPONDERALI – studiu din 2016

        Varstnici: 37% din populatia Romaniei are peste 50 de ani – date din 2016

        Sursa studii: INSP – Centrul National de Evaluare si Promovare a Starii de Sanatate – https://insp.gov.ro/sites/cnepss/

      • Vlad Tepes Răspunde

        @ Adevaratele stiri – prietene, fara sa stii , te afli intr-o eroare : nu trebuie sa fii bolnav ca sa imprastii virusul in stinga si-n dreapta, e suficient sa fii infectat – si poate tu nici nu stii, dar virusul il dai mai departe. El este in tine !
        Prin tusa sau stranut ii “fericesti” si pe altii……….!

      • USR PLUS (căcat) Răspunde

        Oile la abatoare…

  3. ... Răspunde

    Chiar sunteți nesimțiți eroilor, stau acolo grămadă oamenii, poate mulți bătrâni sau cu alte boli și toți așteaptă în picioare chiar dacă umblă în cârje. Asta se cheamă organizare la voi? Am mai auzit și de situații când cei care doreau să se vaccineze stăteau cu orele acolo. Așa se procedează pe vreme de pandemie că adunăm oamenii buluc-grămadă ca să fie sigur că se mai pricopsesc cu ceva? Și când va ninge ce veți face măi?

  4. mda Răspunde

    o sa le dea cate un ceai cald, voluntarii bineinteles ca doar nu crezi ca si-ar misca ceva kktii de la guvern ptr popor?

  5. xpert86 Răspunde

    Acuma odata cu intrarea in vigoare a ordinului ministrului sănătății oare cadrele medicale care trebuie sa se vaccineze stau la rand împreuna cu oamenii de rand ??? De aia este oare coada sau ca in tot sistemul sanitar medical este debandada???!! Daca si acum cand toate cadrele medicale au salarii barosane sau nesimțite si nu isi fac treaba la fel ca inainte mai bine le-ar tăia sporurile Citu ca sa primească salarii dupa cat lucreaza si cat sunt de eficienti!

  6. Lucky Răspunde

    Nu este necesar să fim ranchiunosi!
    Am intalnit azi un medic de familie care a stat la rând cu tatăl ei de 93 de ani, din întâmplare am aflat ca este medic, la tiraj inainte de vaccin.
    Nu stiu cum se numeste!
    Tot respectul pentru atitudine!

  7. Linda Răspunde

    Da, in vara erau putini oameni la vaccinare, acum dupa ce si-au batut unii joc de cei vaccinati, stau sí ei acolo rand….in Romania 61.000 s-au vaccinati in 24 h….

  8. alecu Răspunde

    Bey, nu mai scrieti ca stau la coada sa se imunizeze, ca intepatura asta nu imunizeaza.Ia vedeti ce inseamna imunizare la dictionar!

    • oficial Răspunde

      Administratorul public al Bistriţei, Ioan Peteleu -54 ani (PNL), a decedat acasă, fiind în izolare la domiciliu după ce a fost diagnosticat cu COVID. El nu era vaccinat.

  9. Presa Răspunde

    Un tânăr în vârstă de 20 de ani din județul Timiș, nevaccinat și fără comorbidități declarate, a murit din cauza COVID-19, fiind cea mai tânără persoană decedată în ultimele 24 de ore din cauza infecției, anunță Grupul de Comunicare Strategică.
    Un tânăr de 26 de ani nevaccinat și care nu avea alte boli cunoscute a murit de COVID-19, potrivit datelor furnizate de Grupul de Comunicare Strategică.Este vorba despre un „pacient de sex masculin, 26 de ani, din județul Dolj, fără comorbidități declarate”. Acesta nu era vaccinat anti-COVID

  10. ... Răspunde

    @oficial, tu nu mai bine te-ai ocupa de aspectul cum că un membru local al PNL bine cunoscut nu ascultă de mr. bigboss Orban apoi Cîțu și nu se vaccinează? Așa dați voi exemple la oamenii simpli? Și apoi ce mai așteptați de la Bada Ion ori lele Floare? Aia cu este alegerea eu neaoui în cazul ăsta nu ține. Era city manager de Bistrița și intra în contact în veselie prin fișa postului cu oameni. Deci …

  11. Aerosol Răspunde

    Dar la Satu Mare unde marele lider PNL vicepreședintele de la prefektură valer Beseni nu s- a vaccinat si a facut covid? Dar inspectoarea generală de la învățămînt, și asta penelista, nu e vaccinata? Si cati altii! Isi bat joc de noi, nu vedeți?

  12. Antal Răspunde

    E greu de câștigat încrederea oamenilor dacă personajele cu care ieși în față sunt compromise. PNL Satu Mare defilează cu Beny Kira, Samuel Țânțaș, Mitică Pop, Virgil Dragoș (șoferul lui Valer Marian), Ciprian Bretan (lingăul lui Mircea Govor).

  13. x-ulescu Răspunde

    Gresit !! e coada la congresu pnl-ului , sa-l voteze pe ca,catu , la ei nu conteaza cocovodu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.