Ultima actualizare: azi, 11:56

Locale

FOTO. Impact frontal! Sătmărean implicat într-un accident în județul vecin

Un accident frontal, cu două victime, s-a produs, astăzi, luni, 6 septembrie, pe raza județului Sălaj. În evenimentul rutier ce a avut loc la ora 9.11, pe pe Drumul Județean 108 G, a fost implicat un șofer din județul Satu Mare

Potrivit sportulsalajean.ro, ajunși la fața locului, polițiștii au stabilit că un bărbat, de 68 de ani, din județul Satu Mare, conducea autoturismul proprietate personală pe drumul menționat, iar între localitățile Crasna și Horoatu Crasnei a intrat în coliziune cu o mașină condusă de un șofer, în vârstă de 75 de ani, din  comuna Horoatu Crasnei.

Evenimentul s-a soldat cu rănirea vârstnicului de 75 de ani și a pasagerului acestuia, un bărbat, de 54 de ani, tot din comuna Horoatu Crasnei. Cei doi participanți la trafic au fost testați cu alcooltestul, rezultatul fiind negativ în ambele cazuri, mai arată sursa citată.

Polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au întocmit dosar penal, pentru infracțiunea de vătămare corporală din culpă și administrează probatoriu în cauză, în vederea stabilirii cu exactitate a stării de fapt.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.