Ultima actualizare: ieri, 20:35
Locale

FOTO. Statuia lui Avram Iancu din centrul municipiului Satu Mare a fost profanată

Statuia lui Avram Iancu din Centrul Nou al municipiului Satu Mare a fost profanată. O persoană necunoscută a aruncat cu o sticlă de chefir în bust, după care a lăsat sticla jos, lângă statuie. Incidentul s-a petrecut în vreme ce,  duminică, 5 septembrie, în municipiul Carei Avram Iancu a fost comemorat.

Foto: Buletin de Carei

Foto: Buletin de Carei

Făptașul nu va rămâne nepedepsit, potrivit primarului Kereskenyi Gabor, ce a declarat că autorii vor fi identificați, cel mai probabil, în vaza imaginilor surprinse de camerele video din zona respectivă.

8 comentarii

 1. Eu Răspunde

  Strigator la cer ! Cu ce a dat ? CHEFIR ! Uluitor !

  • gelu Răspunde

   “Eu”-le, ai vrea sa-ti dea Dumnezeu chefir din acela la fiecare masa,gratis,sa bei toata viata ta ? Este rusinos sa faci astfel de gesturi,pentru ca nimanui nu i-ar conveni sa-si bata joc cineva de inaintasii lor,indiferent de etnie !!Maca atat sa respectam !

   • Eu Răspunde

    Gelu-le ,nu fii impertinent! Daca chiar esti atat de marcat de ce nu ai mers acolo sa speli “Chefirul”? Numai gura-i si de tine. Astepti sa vina ploia ? Roman adevarat Gelu asta.

    • Basil Răspunde

     Te eu-le da de ce nu iti trimiti tu mamica sa dea jos chefirul, ca doar are s3xperienta, i-a dat tac-tu destula, iar rezultatul final adica tu, este doar o greaseala a naturii, care nu-i asa, se va corecta…

 2. garcea Răspunde

  Politicienii nostrii fac exact pe dos fata de ce scrie in motto !

 3. H&R Răspunde

  Careva prea se joacă cu cwrwl gol lângă pwla sculată.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.