Ultima actualizare: azi, 18:24

Locale

FOTO. Jandarmeriță din Satu Mare, de două ori campioana Jandarmeriei Române! De astăzi, militar în rezervă

Sătmăreanca Mariana Avram, o adevărată campioană a Jandarmeriei Române, își schimbă astăzi statutul din militar activ în militar în rezervă. Ea a fost de două ori campioană a Jandarmeriei, ocupând de-a lungul timpului locuri principale pe importante podiumuri ale Ministerului Afacerilor Interne. 
„Peste 30 de ani de activitate în structurile Ministerului Afacerilor Interne.
De 9 ori pe podium la concursurile de tir, de 2 ori campioană la nivelul ministerului și de 2 ori campioana Jandarmeriei Române.
Sunt doar câteva dintre realizările colegei noastre plt. adj. șef (r) Mariana Avram, care începând de azi își schimbă statutul din militar activ în militar în rezervă.
Îi dorim colegei noastre să fie părtașă la bucuria celor dragi ani mulți de azi înainte”, transmite Jandarmeria Satu Mare.

11 comentarii

  1. Vulpea bi-polara Răspunde

    Bravo…acum poate trece si ea la afaceri cu fier vechi, ca barbatu-su. Despre care, apropo, nu se mai aude nimic. Fraier o picat tot ala de e amu sofer de TIR pe comunitate …

  2. Gerula Răspunde

    Dar cu ce deget apasă trăgaciul duamna subofițer actual pensionara ? Nu cred că a nimerit decât o pensie buna la o vârstă la care alții încă muncesc din greu din poziția asta…

  3. Om Răspunde

    Sa va bucurati de pensie !

    • Vulpea bi-polara Răspunde

      Se bucura, fii tu linistit. Fix ca omu iei. Si de pensie, si de ce o mai “agonisit” pe langa,

  4. dorel Răspunde

    O femeie deosebită,pensie lungă să aveți.

  5. m Răspunde

    Cât de jos putem cobori ca oameni!O viață întreaga am fost în slujba oamenilor!Și cred că am onorat-o!Văzând acum postările unor cretini, semeni de-ai noștri,chiar mă întreb:de ce dracu’ și pentru cine mi-am sacrificat timpul și nopțile?O spun chiar cu regret:nu multi merită să te sacrifici tu și familia pentru ei !Jungla e perfectă:supravietuieste cine poate!!!Ar trebui să ne fie și rusine!Mie-mi-este pe cine am slujit!

    • Vulpea bi-polara Răspunde

      Da ce slujeati noaptea? 🤨🤨
      Ca, oficial, programul era lejer, de gravidute.

    • Vulpea bi-polara Răspunde

      Poate profitati de pensia lunga si imbelsugata si pt a mai rasfoi gramatica. Si poate pana atunci ne descrieti faptele de vitejie pt care a-ti binemeritat de la patrie sporu de 50% de lunile trecute, bonusu la pensiuca. Asa, explicat ca pt cretini.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.