Ultima actualizare: azi, 10:48

Locale

FOTO. Mașină „ascunsă” între dulapuri, într-o remorcă, pe o stradă din Satu Mare

Pericol public pe șoselele din municipiul Satu Mare. Reporterii PortalSM au surprins în această seară o remorcă în care era transportat mobilier sub care era „ascunsă” o mașină. Imaginile au fost surprinse pe strada Botizului din municipiu, remorca fiind tractată de o autoutilitară cu numere de Sălaj.

Potrivit legislației în vigoare, transportul autoturismelor se face doar pe platforme speciale în condiții de siguranță deplină.

4 comentarii

  1. UnMoldovean Răspunde

    Eu ma mut inapoi in Moldova. Care este problema voastra in plm?

  2. alicebudda Răspunde

    17.Fete pentru sex în orașul tău – only4you.site

  3. Satmarean Răspunde

    Mnye futei țâgani !!!

  4. altu fără bmw Răspunde

    Acum vreo două săptămâni un tâmpit (bineînțeles român) a “pierdut” pe autostrada dintre Balaton și Budapesta ditamai utilajul agricol tractat, a rupt balustrada despărțitoare și putea să fie un accident barosan. Apoi tot săptămâna trecută (bineînțeles tot un român) și-a “pierdut” pe drumul către granița cu Austria pe autostradă!!!! o roabă!!! care nu era asigurată cum trebuie! Și tâmpitul s-a întors pe jos pe autostradă după roabă !!!! iar cel de la volan a mers în marșarier!!! pe banda de oprire după el!!! Eu nu știu dar câteodată am impresia că unii sunt spălați pe creier! Nu înțeleg de ce sunt unii supărați când suntem catalogați cum suntem în restul continentului!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.