Ultima actualizare: ieri, 20:04

Locale

FOTO. Ofițerii Anticorupție, activități în județul Satu Mare. Mesaj pentru instructori și viitorii șoferi

În perioada 9 – 10 septembrie 2021, ofițerul de prevenire al Direcției Generale Anticorupție – Serviciul Județean Anticorupție Satu Mare a desfășurat activități preventive destinate polițiștilor din cadrul Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor Satu Mare, instructorilor auto ai școlilor de șoferi din județ și elevilor care au susținut proba teoretică și proba practică la examenul pentru obținerea permisului de conducere.

Cu această ocazie, ofițerul Serviciului Județean Anticorupție Satu Mare a distribuit materiale de informare specifice domeniului de activitate, cu mesajul „Minimum 22 din 26 sunt norocoase!” și a prezentat aspecte referitoare la consecințele implicării în fapte de corupție, încurajând semnalarea unor astfel de infracțiuni, prin apelarea liniei telefonice gratuite Call center Anticorupție 0800.806.806, la care pot fi sesizate faptele de corupție în care sunt implicați angajați ai Ministerului Afacerilor Interne.

Activitățile au fost integrate în „Săptămâna acțiunilor de prevenire a corupției în domeniul regim permise de conducere și înmatriculare a vehiculelor”, din cadrul Campaniei naționale „M.A.I. etic, M.A.I. integru!”, care se desfășoară în perioada mai – decembrie 2021, și prin implementarea căreia se dorește consolidarea integrității și încrederii cetățenilor în serviciile publice prestate de angajații Ministerului Afacerilor Interne, instituție esențială pentru buna funcționare a societății.

act

6 comentarii

  1. unu Răspunde

    si pe dga cine ii verifica?? ei tot oameni sunt nu?/

  2. Dani Răspunde

    De ce nu se face o lista cu scolile de soferii in care sa se vada rezultatele elevilor lor ! ? Eu doresc sa-mi dobandesc aptitudinile la o scola care are instructorii profesionistii ! Care sunt scolile in Satu Mare ?

  3. Szabika Magyar Răspunde

    Examinatorul NU te va trece fara sa platesti 200 de euro, asta sa va fie clar.
    Cei mai corupti sunt chiar militienii.

    • @Szabika Magyar Răspunde

      Vai da’ nu spune! Da’ așa ceva n-am mai pomenit! Da’ se poate!?!?🤔😱😲🥴🤫

    • H&R Răspunde

      Apoi daca nu stii nimica e si prea putin. Eu am categoriile B C E. Nu am platit la nimeni nici un banut, nici un cent, si nimeni din familia mea care are permis de conducere. Invata, practica si nu trebuie sa dai la nimeni nici macar 1€ mita.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.